Lasconi contra Lasconi. Da, familia tradițională? ”Sunt în şoc, absolut dezgustată”

Într-o bravă acțiune de ”apărare a toleranței”, mama Lasconi pierde oportunitatea de a fi tolerată de fiica Lasconi. Numai identitatea de opinii  garantează ”toleranță”, altfel provoci ”șoc și dezgust”.  Și, când nu ești de acord, se cheamă că ești împotrivă.

Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. (…) Sunt în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (…) Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată. (…) Mă doare sufletul. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora. (…) Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creştin şi crezi în legea iubirii, ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită”, afirmă fiica Elenei Lasconi, plângând, în Franța.

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de LGBTQ+ din România care suferă în fața ignoranței și urii”, este mesajul postat de Oana Lasconi.

Cătălin Drulă, i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare.

Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație”, a anunțat șeful USR, pe pagina sa Facebook. „USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale.  În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare”, a conchis Drulă.

”Cu ce e compatibilă politica?”, întreabă Elena Lasconi

După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău. Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie. De 51 de ani trăiesc într-o societate în care căsătoria este între o femeie și un bărbat. Educația și formarea pe care le-am primit m-au adus în punctul acesta pentru că iubesc oamenii și lupt pentru drepturile lor. Am prieteni gay pe care îi respect, îi admir și îi susțin. Ei știu asta”, a scris Elena Lasconi, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Acuma, vedem, la USR una-i cinstea de Muscel, alta e cea de Bruxelles?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

65 de Comentarii

 1. Pe „ifrastructura intelectuala” a vestului e datul parintilor in gat.
  Pleaca copii normali se intorc din vest nu tocmai normali la cap. Sau trimisi pe banii parintilor la studii in UK, Franta, Germania etc

 2. USR! Rusinee! v-ati desconspirat si v-ati facut de kaka, cum sperati voi sa fiti acceptati de parintii copiilor sanatosi la trup si la minte, nici un parinte nu-si doreste sa aiba la usa un . Ati pierdut voturi.

 3. O fata total dereglata!! Bine ca mama ii plătește educația la Paris. Iată cu ce rezultat. Vai de capul ei! Nu înțelege nimic din lumea de azi. Se pare ca singura ei preocupare este „sa fie la moda, în trend”.

 4. Mahala in familie! Așa se destramă familia! Așa creste imoralitatea in familie și în societate! Ce repere are aceasta fata care a crescut într-o familie pe care acum o denigrează? Doar întreb:
  – Nu cumva fata a intrat într-un club de narcomani unde sunt de toate?
  E posibil că fata sa fie definitiv scăpată de sub controlul părinților din punct de vedere al moralității și neîncrederii in sine. Peste câțiva ani buni, când va deschide ochii largi, ii va reproșa maicasii „decât să mă fi născut, să mă lași libera la orice, mai bine te gândeai la un gard, îl halea un câine și spunea bogdaproste”! Asta se va întâmpla între 35-40 ani când se va lovi de toate problemele grele pe care acum, le crede din vede un fulg. P.s. nu o mai băgați în seamă pe fata, inca nu e matura să poată discerne!

 5. „… dacă ești creştin şi crezi în legea iubirii…” N-am înțeles din Biblie, pentru că nu scrie nicăieri, că ar trebui să înțeleg și să iubesc de nu mai pot homosexualii. Sunt „o urâciune” și „sunt o scârbă” în întreaga Biblie, atât în primul cât și în al doilea testament. Unde a citit fiica despre iubire față de homosexuali, în „Biblia incluzivă” în care se afirmă că Fiul lui Dumnezeu era homosexual, la fel ca și apostolii? Care biserică se ghidează după o astfel de parodie biblică? Poate cineva să numească una? Eu cred că fiica nu a citit un rând din Sfânta Scriptură, nici măcar o literă. E creștină după semnele din stele sau după Biblie?

 6. Cat despre USR, ar fi câștigat dacă ar fi sustinut-o pe dna Lasconi. Dar nu poți sa le ceri acestor spălați pe creier atâta înțelegere. Cu asta, se duc vertiginos la vale. APLAUDAM.

 7. Cand te bagi in troaca te mananca porcii. Trebuia deja sa stie asta. Sinceritatea nu e permisa la unii, ba e chiar pedepsita. Si cine sunt extremisti in Romania? Sau nu e clar?

 8. părinte. Bai fato, bați câmpii cu gratie.
  Este treaba ta cu cine te iubești, ce ii reproșezi mamei tale în public?
  Ca nu te susține, ca nu întra în congregatia LGB?
  Te-a crescut, te-a îngrijit, nu ai ajuns la canal sau la casa de copiii, ai avut căldură, masa, casa, educație, cum ai ajuns aici?
  Pentru minoritatea ta, dai în părinți și în societatea care o susține pe Elena Lasconi?
  Sa te vad pe tine, unde vei ajunge?
  Elena, iti sunt alaturi, copiii pot oricând sa ne dezamăgească.
  Dar sunt copiii nostrii și Dumnezeu este mare…

 9. Patzakina ,,socata” este LGBT-ista. Norocul ei ca nu-i a mea……[Rumburak]

 10. Miroase de la o posta ca D-na a inceput campanie pentru iEuroparlamentare iar daca nu iese pe lista Bruxelles/ului ii raman destule carti: alegerile pentru locale, pentru parlamentu’ bastinas si ultima varianta ar fi sa vr’a sa fie presh la palatu’ din Deal(partidu’ o poate pune aici numa’ de decor ca se stie ca va fi o concurenta mare)!

  Lume-lume…barbatii ca barbatii dar sa ia aminte domnii ca si femeile fac politica!

 11. Cruntul rezultat al indroctinarii. Aici nu a vorbit fiica-sa. Nu e un repros fiica – mama, e o acuzatie cu iz stalinist, rezultat al multor ore de „pregatire politica”.

 12. Încă o dovada ca aceste grupuri minoritare sunt dictatoriale. Nu cunosc arta dialogului, a bunului simt, a respectului fata de opinia celuilalt. Și vezi doamne, se simt discriminați. Adică o minoritate vine și îmi baga pumnul în gura, îmi spune cum sa gândesc, cum sa ma pozitionez fata de ei, ce sa consider normal și ce anormal, etc. Mai tovarăși, stati liniștiți în băncile voastre, în mediul vostru, în gândirea voastră ca prea ati deveniți intruchiparea dictatorului ideal. Dacă nu va convine familia tradionala, dacă nu iubiți copiii, dacă va urări părinții, dacă considerați nefirescul firesc, anormalul normal e clar. Aveți grave probleme comportamentale, emoționale și de gândire. Și nu mai faceți atat de mult zgomot. Ați devenit îngrozitor de obositori. Obositori, dizgrațios și imbibati în ura, dispreț și nesimțire. Prefericitul Bartolomeu Anania spunea intr-o predica: cel mai mare păcat al omului este nesimțirea. A, da, uitasem,voi sunteți împotriva credinței creștine. Va sifoneaza personalitatea și statutul de noi zei ai timpurilor moderne.

 13. In locul circurilor foamei,
  USR asigura circul,
  Painea vine de la UE din aluat congelat importat din grau modificat genetic, de hipermarketuri.
  Batalia pe viata si pemoarte nu este ca la primitivi pe mancare, plata curentului, caldura, gaze. Este pe relatii de de acelasi sex ca in civilizatiile avansate vestice. Drula le tine astora isonul dezgustant, absolut socant.

 14. Emblematic :

  LASCONI vs USR (UE)

  Moralitatea si buna orinduire vs Anarhie si Smekerie brusseleza

  OMENIA vs Likelismul politic romanesc

 15. Una, din două:
  ori că
  1) fiica ei N-A SCRIS așa ceva, fapt ce ar ține de MORALITATE și NORMALITATE; ar însemna că avem de-a face cu o operațiune jăvrească de intoxicare și propagandă a mizerabililor $$oroșijdi USeLiți p’în DOSuri!
  ori că
  2) fiica ei a scris într-adevăr măgăria asta, ceea ce ar ține de LIPSA MORALITĂȚII și NORMALITĂȚII, și ar pune mari întrebări asupra integrității ei ca caracter! Io aș repudia imediat o astfel de fiică!
  Cotizeanu’ uonlain nu ar fi trebuit să pună astea pe pagină, fiindcă astfel se transformă într-un vector de transmitere în public a unor acțiuni de moralitate nulă, revoltătoare. Este de neconceput ca mass-media să acționeze ca un catalizator de rupere a relațiilor dintr-o FAMILIE (SINGURA „familie” este cea compusă dintr-o femeie și un bărbat, plus copiii lor!)……[RumBurak Özçivik]

 16. părinții care au asa ceva în familie.
  Adică, îl crești, îl ocrotește, îl educi, îl ferești de nenorociri și când sa aștepți nepoții în curtea străbuna vine una sau unul, ca nu mai știi genul și te ocaraste!
  Fatooo, mergi în pădure la Paris, nu te mai înfoia în pene. Nu ai luat nimic din gena părinților.
  Încă o data, plâng alături de Elena…

 17. Ce merit are copchila asta, în afară de faptul că e fiica Elenei Lasconi. A fost prea alintată și acum e în „șoc și dezgust” că ar fi cazul să mai asculte și de maică-sa, nu doar viceversa?? Ar trebui să-i crape obrazul de rușine, dar nu mai are simț de mult, că a întrat în comunitatea păcatelor … și s-a bătucit la creier.

 18. editde fată chiar nu gândește că dacă maică-sa era contra familiei traditionale și îmbrățișa astfel de practică ( LGBT) nici nu mai vedea lumina zilei? Poate că era mai bine…o edit mai puțin!

 19. Fato,mai bine te facea mama-ta un musuroi cu mot langa un gard si te manca un caine.Tu ca copil nu ai niciun drept sa-ti judeci mama care te-a conceput in sanul unei familii,sot si sotie,mama si tata nu doi curcubei,parinte unu si parinte doi.Respect pentru Elena Lasconi daca a inteles ce inseamna usr-ul si daca se dezice de ei.

 20. Ce tupeu poate avea cand spune : ” asa-zisa familie traditionala ” ! Ea o fi fost „creata” intr-o eprubeta nu de o familie traditionala ! HALAL ” noua generatie ” !

 21. Of, biata fata. Sa i se explice ca, daca ma-sa nu umbla cu barbati, o nastea pe asta mica ….

 22. Doar un circ. Odrasla a fost pregatita bine si dovedeste ca are talent.
  Aduce aminte de influencerul Zelenski.

 23. @Cetatean – „spalati pe creier”, cu cel mai bun detergent !

  Cit despre Elena Lasconi, atit cit o cunosc din sfera publica, cred ca este un om de mare caracter, cu mult bun simt, sensibila, care o fi facut tot ce i-a stat in putinta sa-si creasca odrasla dupa chipul si asemanarea sa.
  Nu a fost sa fie.
  Dar nu este vina ei.
  Nu totul sta in aducatia primita de la parinti.
  O japitza este o japitza.
  Pe asta nu o poti nici forma si nici schimba.
  Din pacate pentru Elena Lasconi.
  Doamna, schimbati repede asa zisul partid !

 24. Mamă-sa a făcut afirmație jegoasă, zis-a odrasla. Asociația psihiatrilor fără frontiere are cuvântul…

 25. Notiunea de partid politic ca organizatie ierarhica nu este ceva specific Romaniei. Cam in orice stat din lume in care exista libertate religioasa, in momentul in care folosesti religia ca om politic ca sa-ti argumentezi discursul, cariera ta s-a cam terminat.

 26. Dacă mama Elena Lasconi nu ar fi avut convingerea și credința creștină că o căsătorie se face doar intre un bărbat și o femeie nu se năștea o persoană de o asemenea prostie și nesimțire capabilă să-și renege public mama. Pentru ce? Pentru o afirmație și opțiune care nu contestă iubirea ci exacerbarea punlicâ a unei dorințe contra naturii. Cum poți că afirmi că ești dezgustată de mama ta? Du-te și după ce maică-ta ți-a tras o palmă să pici în cur cere iertare în genunchi. Fascismul și comunismul anilor 50 a mai fost poate atât de violent la: cine nu zice ca noi este contra noastră. Numai linia politică neomaxistă americană actuală mai produce asemenea dictaturi de gândire și excludere, dar fără să-ți conteste dreptul de a candida. Și cu tot eternul conflict intre generații nu te spurcă copii tăi.

 27. Cum suna o zicala de-a noastra :Un prost arunca piatra in apa si 10 destepti se chinuie sa o scoata.Cu alte cuvinte,iar ne ducem pe fenta si comentam inutil ce nu e de comentat.Cum ar fi daca nu i-am mai baga in seama pe toti nimenii astia , si-ar pierde obiectul muncii . Noi ii facem sa conteze. Oricum „incaierarea” asta nu vine de nicaieri,are un scop care momentan ne scapa.

 28. De necrezut cata ura poate sa scuipe un om! Homosexualitatea a existat de cand lumea si pamantul, in natura exista animale homosexuale , nu stiu ce problema aveti! Asa suntem crescuti in Ro fara respect si cu critica spre altul!

 29. Iar pustoaica insista, laudandu-l pe Drula cum ca „Un homofob in minus in Parlamentul European e un castig”. Ori, ma-sa nu s-a declarat homofob. Se pare ca pentru fătucă, „cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”. Caci maica-sa nu a afirmat ca are ceva impotriva comunitatii LGBTQIA+, a spus doar ca a votat pentru familia traditionala. Punct. N-a spus ca membrii comunitatii LGBTQIA+ ar fi excomunicati din societate, ca n-ar putea trai impreuna (asociere consensuala de ex.) ca n-ar putea concepe/infia/creste copii. Fata asta ori are ceva personal cu ma-sa si a prins momentul s-o termine, ori are un mod extrem de periculos de gandire. Numai in dictaturi „cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”.Nu stiu,dar pre cum imbatranesc,ma simt tot mai alienata într-o lume cu curu-n sus.VB-Dumbrăvița.

 30. Oana Lasconi,ai suparat-o pe mami,nu iti mai lasă vaca mostenire si ce te faci fara vacă
  ce consumi ,esti din secta lui Popa?

 31. Ce vremuri. Închipuiți-va in anii 50 o Oana Lasconi lepădându-se de mama ei care nu credea în visul de aur al omenirii. Când ideologia îți pătrunde ca un microb in conștiința te dezici până si de proprii părinți. Ma gândesc cu groaza cum vor gândi copii peste 40-50 ani. Noroc că până atunci occidentul otrăvit de progresism va fi fost oale și ulcele.

 32. Încep din ce în ce mai mult să înțeleg cine sunt de fapt acești useriști,din ce hazna au ieșit dar mai ales în ce hazna a istoriei vor ajunge !!

 33. A venit timpul recoltei pentru madam Flasconi. Ii umple progenitura camara. Fii mandra Ielena. Peste vreo 5 ani(cu optimism) te eutanasiaza asta.

 34. Nici in logica darwinista, comunista NU este laudat Sexul in edit, nici alte damblale LGBT…Nici in logica omeneasca nu este laudat LGBT…Deci, Crestinismul, morala crestina nu e Reperul singular. In fonf, Islamul, buismul lauda Sexul inedit? Nu cred. Deci Crestinidmul NU e singur ada cum vrea sa credem…NU e nevoie de nici un Crestinism ca sa fii om cu rusine si bun simt, ori Sexul in edit si LGBT sunt lipsite de bun simt, sunt contra firii omenesti…Nici dragostea de animale dusa la extrem nu are bun simt. In fond omul moare daca nu mananca animale si plante. E in logica naturala lasata de Dumnezeu, nu are treaba cu Crestinismul….Crestinism exista doar de 2000 de ani dar isi aroga cu nerusinare filozofia antica sanatoasa si naturala…..Uite, eu zic ca tocmai Crestinismul produce acte contra naturii cum sunt Nasterea din fecioara, Invierea din morti, etc….Ce pot intelege tinerii din sexul, reproducerea contra firii din Evanghelii? … Tinerii nu pricep ca Evreii au vrut sa rupa gura targului in Evanghelii, sa vina cu niste traznai cat mai grozave ca sa atraga adepti.

 35. Ciolos se adapa cu pe la spiralele lui guru Bivolaru. Lasconi a fost prezentata ca un primar de succes, cam singurul dintre primarii usr-isti, vezi Coliban, Fritz, Nicusor mananca . Sa te dezici de el pt ca nu-i place cu partzarii inseamna ca nu ai toate tiglele pe casa. Deci la damblagiii astia daca nu bei pipi nu esti bun. Aferim!

 36. Cata spalare de creier si indobitocire la sorosistii progresisti !!!
  E cutremurator !!
  Sa-ti renegi propria mama pentru sodomistii mizerabili – pentru pacatul strigator la cer pedepsit de Bunul Dumnezeu cu foc !!!!
  Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru astfel de elemente. Sa-i lumineze Dumnezeu si sa-i ierte ca mu stiu ce fac !!!

 37. Hai nene Spirache spune și dumneata măcar doua vorbe!sa vadă lumea ca nu ești mut! – NU, NU Vreau sa fiu ales… – Nu vreau sa fiu ales… pentru ca nu am făcut nimic pentru dumneavoastră,- pentru ca eu candidata la Europarlamentare am votat la referendum spunând Da Familiei Tradiționale și bunului simt… și dai și urla ca ma mir ca nu a fost luata la palme și dezmostenita de iubita sa Fica. Frumos început de campanie. Ea cerând sa nu fie votata a obținut contrariu și alegătorii fug innebuniti la urne pentru a o vota. FELICITĂRI d-na LASCONI! Mai rar asa început în politica mare. SUCCES!

 38. Long story short: usr-ismul moderat al mamei Lasconi s-a transmis multiplicat la pătrat fiicei Lasconi.
  Rezultatul? Fiica tembelă făcând circ pe rețelele sociale.

 39. Dacă fiica-sa e majoră, poate sa plece de acasă și să-și câștige singura existența fara ajutorul parintilor! Asta-i tineretul bovin drogat din ziua de astăzi si va mirați de drogatii lăsați liberi să omoare oameni nevinovați pe strada. Succesuri sataniști usr-isti!

 40. Este bine ca sunt sinceri. Iata ca si prin odraslele lor USR, se dezvaluie in toata splendoarea lor ! Pentru felul cum a votat la acel referendum, fie si in ceasul al 12-lea, Lasconi senior merita sa fie cap de lista la europarlamentare. Cat priveste tineretul USR-ist, la ei totul este spre extreme. Cine nu gandeste ca ei este cel putin depasit de vremuri. Pana una alta, fiecare parinte stie ce a zamislit si sa-si asume. Reactia fiicei, oricum este demna de un film horror !

 41. Ideea occidentalilor si general valabila este ca nimeni, nicio persoana nu este si nu poate fi tratata drept fiinta inferioara(de aceea toti oamenii au aceleasi drepturi si libertati), iar din acest punct de vedere opinia tinerei este cea corecta.

 42. în inconștiența ta, ai dat apa la moara comuniștilor, pe muuulti ani.
  Păcat, mama ta plânge.

 43. Eh, nimic sau cum zice fii-miu: „zgomot de prezervativ spart” !

 44. Globalisii le-au spălat creierii tinerilor drogați! Fara frica de Dumnezeu! Viitorul țării „suna bine” cu acești drogați care nu ascultă de părinți!

 45. Puico , ai perfectă dreptate , *maman trebuia să aibă la ^tinerețe tandrețuri tot cu o muiere , ar fi scutit acest popor amărât de un avorton ca tine . Acuma la ^bătrânețe degeaba mai ^cultivă ea *pretenii LGBT-iste , e prea târziu. Cândva erau niște ciobani CAPABILI în Muscel , ce *băcițe ar fi făcut din voi două . Dădeați *lapte mai ceva ca *fetele de la APACA …

 46. Dasha Perova wows: mă rog, astea două puitoare de mine execută strategia aliantei USR-PMP-Forța Dreptei. USR cu străpungerea de blindaj al familiei tradiționale, PMP cu nursingul badantelor rânite în amorul propriu, Forța Dreptei cu canalizarea criptomonedei în walletul fetelor părăsite de bărbați tanchiști. Corespondența de război desuetă Digi24 are nevoie de Oana Lasconi:

  https://www.youtube.com/watch?v=hXEe2sKwI-8

 47. Viitorul Universului se bazeaza pe „frica de dumnezeu” ? Care dintre ei multi ? Cand va veti destepta, cum zice Imnul National ? Si acela este construit pe frica de inexistent ?

 48. Tinără Lasconi a reușit să ne provoace tuturor o repulsie totala. In schimb, simpatia față de Doamna Lasconi a crescut. Asta e, fiecare doarme după cum își așterne… Biata fată lasconi, studiile făcute în Europa de Vest nu mai sunt ce-au fost candva. Parintii ar trebui sa se gândească nu numai de doua ori când își trimit odraslele in vest.

 49. Săraca mama Lasconi, i-a vrut bine fie-si, a trimis-o in vestul Europei la școlit și acuma culege rezultatul greșelii, căci greșeală e sa iei din vestul european ce e mai dezgustător că învățătura. Greșeala mamei, ghinionul fetei…

 50. Decalog
  Porunca5: Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca bine să-ți fie și mulți ani să trăiești pe pământ.

 51. Eu nu am auzit de animale homosexuale în natură!!! Dar cunosc în schimb câteva specii care fac pereche pe viață: cocorii, albatroșii, berzele, pinguinii, lebedele etc. Fiica lui Lasconi și toți usriștii și progresiștii, să ia lecții de moralitate de la animalele astea…

 52. Prostia e o boală a wokeseilor occidentali care își însușesc, cu discernământul slab al vârstei, logica în doi timpi a celor care le doresc pierzarea.”Idioți utili” ar spune lenin, care fac ce le spun stăpânii davosiți fără să se uite cum trăiesc davosiții. Neoliberalismul e o boală mentală.

 53. Nu exista familie traditionala. Ca daca ar exista, inseamna ca exista si cea netraditionala, ori nu este asa. Exista un singur fel de familie, cea formata prin casatoria dintre un barbat si o femeie. Femeie+femeie sau barbat+barbat sa poata avea parteneriat civil daca vor, insa NU familie! Sa nu pervertim sensul cuvantului “familie”. Doamna Lasconi are dreptate in aceasta privinta. Cu aceasta ocazie ne-am convins insa de “valorile” promovate de useristi, niste dusmani ai Romaniei. USR, o sa ajungi sub pragul electoral, ca romanii nu o sa te voteze! Intai PNRR pentru distrugerea economiei Romaniei, iar acum si asta, pentru distrugerea moralei in Romania.

 54. OANĂ,OANĂ „! DACĂ MAICĂ-TA SE CULCA CU O „MODERNĂ” MAI ERAI TU PE LUME? (editat)

 55. Asta mica, Lasconi, a fost procreata prin corespondenta, de aia a devenit LGBT. O fariseica (editat) si fara suflet, sa renegi propria mama care te-a nascut pentru ca a votat la refendumul pentru famile cu Da? Meri (editat) la olandezi si simtestete bine… PS. Acum muscelenii o vor vota din nou, chit ca nua a facut nimic la Campulung..

 56. Cred ca orice om onest este in soc si este dezgustat de cuvintele spuse de fiica la adresa mamei sale. Sa ii fie rusine!

 57. Domnisoara Lasconi trăiește pe banii mamei la Paris, dar este (editat) tulburătoare. Face parte din familia drulă-armand

 58. „dezgustata’ ca a facut-o ma-sa cu barbat!!Daca era cum vrea ea, elevata, era zero, in aer, ca ba sina.Lipsa de creier,(editat) Creatia e data de univers.

 59. Oare cum s-a nascut fata lui Lasconi ? Din doi tati ? Sau, din doua mame ? Sa fim seriosi !
  Oare cum s-au nascut membrii USR ? Din doi tati ? Sau, din doua mame ? Sa fim seriosi !

  NOI, Românii cei majoritari si stravechi de pe acest taram (90%), TREBUIE insa SA FIM un POPOR extrem de SERIOS ! RESPECTANDU-NE doar TRADITIILE cele SPIRITUALE si STRAMOSESTI autohtone (credinta intr-o ZEITA MAMA a fecunditatii PAMANTENE/venerata de catre POPORUL nostru inca din NEOLITIC/6000 BC, precum si credinta intr-un ZEU/DZEU/DumneZEU, TATA cel CELEST si URANIC/venerat de catre POPORUL nostru inca din EPOCA Bronzului si a Fierului/3000 BC, cel al GETO-DACILOR/cei care venerau ZEUL cel al NATURII, al NEMURIRII si al STIINTEI/Basileul Zamolxis/550 BC).

  Chiar daca partidul USR este in mod PROFUND un partid NESERIOS/un partid ANTIromânesc si NEromânesc !

 60. O puștoaică incultă (la fel ca și alții nu face diferența între termeni și nu pricepe ce înseamnă ”homofobie”), obraznică, fără bun simț. Dar ce este cel mai rău este că i se dă atenție.

 61. Daca Elena Lasconi nu ar fi fost pentru familia traditionala, imbecila de fica-sa nu ar fi existat.
  Poate era mai bine sa nu o fi nascut.

 62. @ „doru popescu”, 06 nov. 2023 la 10:33
  „Din doi tati ?” …DA!
  „NOI, Românii cei majoritari si stravechi de pe acest taram”? …NOI suntem rrromîni, NOI aici pe veci suntem stăpîni! :)))
  https://www.youtube.com/watch?v=HyFhE2lQF5c
  „Eroi au fost, eroi sunt încă,
  Și-or fi, în neamul rrromînesc,
  Căci rupți sunt ca din tare stîncă
  Rrromînii orișiunde cresc.
  E vița noastră făurită
  De doi bărbați cu brațe tari
  Și cu voința oțelită,
  Cu minți deștepte, ‘le mari”…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.