Liderii liberali, fără mașini

Liderii liberali s-au deplasat de la Barcelona la Madrid cu trenul.  Aflați în Spania, într-o vizită, aceștia au ajuns la destinație în aproape trei ore și au avut de parcurs 505 km, potrivit companiei Căile ferate Spaniole – Renfe.

Modestia întruchipată

Într-o fotografie obținută de Mediafax, Ciucă poate fi văzut în tren, o imagine ”numai bună” pentru  o campanie electorală.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi secretarul general al partidului, Lucian Bode, au efectuat vineri și sâmbătă o vizită în Spania.

Promisiune

Problema imposibilităţii deţinerii cetăţeniei române în paralel cu cea spaniolă a fost discutată vineri de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, cu românii din zona Barcelonei.

Acesta  i-a asigurat că din acest an nu vor mai fi nevoiţi să renunţe la cetăţenia română când o solicită pe cea spaniolă.

Și Marcel Ciolacu se deplasează cu avioane de linie

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

15 Comentarii

 1. Deși este notata cu AP7, Autopista de la Mediterania, care leagă vama Spaniei de cea Franței, este fără taxa pana în Valencia, tocmai pentru ca toți turiștii (lăbărali) sa vina în regiunea catalana și sa discute cu românii stabiliți definitiv cu mari dureri de cot în privința cetățeniei.

 2. In contrast cu dulapul prost care-si termina mandatul.Dar stati sa-i vedeti pe fatarnici dupa…

 3. Pun pariu ca n-au luat bilet, iar Rolex Bogdan a mers chiar pe vagon, de a stat dupa aia doua ore sa-si refaca fardul si rimelul luate de curent !

 4. Cat dracu de prost ,mai ales dupa zeci de ani de Spania,sa crezi ca Capraru Ciuca va convinge Spania sa faca referendum national sa acorde cetatenie clanului Cap de Porc,tuturor sutilor si curvelor de pe acolo….Ca astia mentinati depasesc jumatate din romanii aflati in Spania.

 5. parvenirea prin politic la romani…
  se pot scrie tone de articole
  bani din prostirea altora in folosul strainilor….
  cam asa…

 6. Noi ne-am dorii sa inlocuiti avioanele de linie sau trenul ,cu dricul tras de patru cai .Atunci intradevar am fi foarte multumiti !

 7. ”Liderii liberali, fără mașini.”
  Faptul ca s-au deplasat cu trenul nu este o tragedie. Au mers pt campanie electorala.
  Intrebarea este alta. Ce credibilitate are Ciuca langa Bode, langa cel cu sloganul ”va asigur ca toti vinovatii vor plati”. Si nenorocirile curgeau si curg, iar de platit cam nimeni.
  Astea-s rezultatele lor.

 8. Au copiat IMEDIAT „modestia” ambasadoarei SUA la Buicuresti care s-a deplasat cu trenul la Suceava.
  Daca SUA mănâncă-n KK, sigur Ciolacu si Ciuca vor mânca 2…

 9. Bai slugilor pupin.curiste, de ce nu îmi publicați comentariul?

 10. Aștept ziua când pupin.curistii din „presa” ne vor prezenta „știrea”, cum tu Z’eroule mă-ciuca și cocalarul, pardon, covrigarul inept ciordacu circulați în toaletele de la clasa economic. Asta asa, ca să dea bine la pro.sti!

 11. Sa nu se duca Ciuca la Nato, raman aia in Bxl fara ceafa de porc!Da gata vagoane de fripturi zilnic!

 12. Vrem poze cu acești trădători alogeni făcute în mulțime,la discuții cu diaspora românească,la firul ierbii cum se zice ,să stea de vb cu Omul de rând și să-i asculte ofurile,însă tare îmi este ,că lumea iar fi huiduit să-i vadă pe acolo ,având în vederea că n-au făcut nimic pentru acești români ,o plimbare pentru interesele lor și atât, rezultate zero în favoarea cetățeanului și a țării

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.