Lui Chef Florin Dumitrescu i-a ajuns cuțitul la os

Războiul dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ajunge la un nivel nebănuit de niciuna dintre părți. După ce ieri, Scărlătescu a dezvălui că au dat în judecată Antena 1 pentru că nu le-ar fi plătit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, astăzi, Dumitrescu iese și el la rampă. 

„Deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii. Poate ar fi cazul sa imi fac un filmulet cu semnele corporale si sa imi las gps-ul pornit constant sa pot fi gasit in orice situatie ca practic doar atat a mai ramas. Sa va fie cu noroc si sanatate, dragi fosti colegi si fosti angajatori, poate la un moment dat o sa reveniti la ganduri mai bune!

Inca un proces. Hai ca se poate! Dupa o viata petrecuta departe de ilegalitati si departe de conflicte ma trezesc cu 4 PATRU procese in instanta, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne fereste! Am invatat multe in ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului si am inteles ca hartia suporta orice, dar chiar si asa, deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii. Poate ar fi cazul sa imi fac un filmulet cu semnele corporale si sa imi las gps-ul pornit constant sa pot fi gasit in orice situatie ca practic doar atat a mai ramas. Sa va fie cu noroc si sanatate, dragi fosti colegi si fosti angajatori, poate la un moment dat o sa reveniti la ganduri mai bune! “, a scris Florin D. pe pagina sa de FB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Televiziunea te ridică, televiziunea te coboară. Parafrazare perfectă a zicerii cu „femeia te ridică………”. Mai există un adevăr. Dacă nu ești pe „sticlă” nu exiști. Acum au aflat și „celebrii” chefi. Dacă nu erau la TV cine știa de ei, câțiva clienți, poate sute. Așa îi știa o țară întreagă, erau băgați în seamă, au devenit vedete, sau obişnuit cu acest lucru. Acum că nu mai apar la TV nu mai există și le vine tare greu statutul de anonimi. Ca să mai fie în atenția noastră se victimizează, cică ar fi în pericol de moarte. Pentru ce să fie chiar așa de amenințați ?. Doar bucătari sunt cu duiumul, mai ales amatori de jucători pe ecranul magic, așa că nu s-a făcut gaură-n cer că nu mai sunt ei. Este greu de acceptat anonimatul.

  2. V-am urmarit toate sezoanele si va doresc Succes tuturor in orice intreprindeti !

  3. E plină România de bucătari jmekeri cu aere de vedete !Știi să faci un rântaș și-o scovardă și-ai mari șanse să concurezi pe ecran cu Florin Piersic ?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.