Marius Șumudică, blocat de COVID să revină la Gaziantep!

Singurul român care antrenează în Super Lig, în Turcia, Marius Șumudică, are meci de campionat sâmbătă, 5 ianuarie, dar șansele sale de a se afla lângă echipă sunt destul de mici.

Venit acasă, în România, pentru a petrece în familie sărbătorile de iarnă Șumi a avit parte de o reîntâlnire neplăcută, cu un musafir dezagreabikl, cu care mai avuse de-a face în anii anteriroi de două ori și tot așa nu a mai putut părăsi țara.

Este vorba despre virusul COVID, care a făcur o adevărată pasiune pentru a=l afecta pe tehnicianul român. Deși nu mai este pandemie documentul care atesta faptul că Șumudică s-a înolnăvit de COVID și pe care l-a prezentat fără reținere la aeroport l-a blocat la sol pnâ la momentul în care va avea certificatul de negativitate al virusului.

„Da, nu mă simt bine, dar nici nu sunt chiar atât de rău încât să nu mă pot mișca din pat și aș fi vrut să plec pentru că aveam antrenament vineri seară. M-au băgat în nu știu ce bază de date și mi-au spus că nu am voie să urc în avion. Ok, am încredere deplină în staff, Petre Cristian, Gabi Mărgărit, Florin Tene și Ciprian Moscu, dar e altceva să fiu și eu acolo. Probabil că pe 2-3 ianuarie o să ajung. pe 5 avem meci”

Dar turcii sunt de altă părere. Ei consideră că șansele lui Șumudică de a fi lângă echipă la primul meci oficial din acest an sunt sub 30 la sută și merg pe varianta că în locul acestuia se va afla secundul Cristian Petre, bineînțeles aflat în legătură permanentă cu principlaul care este bolnav.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Spune bă boule care e adevăratul motiv?…nu mai proști lumea cu covidul…

  2. Stai asa,sobolanul asta are couveed…cum asa,s-a testat idiotul la primul mucusor curs din nasuc?

  3. Beeee,bheeeeee
    De unde dracu’s-o prins guvidu’ dă el?
    Te pomenești c-a făcut revelionu’ cu arfat și rafila,file-ar numele uitat….

  4. Numai membrii sectei criminale si sinucigase ai inexisentului si nedoveditului zeu cu pretentii de virusache se tot imbolnavesc de dragul lui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.