Mister: S-a evaporat opera lui Coldea!

Teza de doctorat a generalului Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a dispărut în vara lui 2015 de la Biblioteca Națională a României. Sub pretextul unui împrumut interbibliotecar de 30 de zile, teza a fost solicitată de către directoarea Bibliotecii Universității Politehnica, însă nu a fost returnată nici până azi. Au trecut de atunci 1.140 de zile, scrie jurnalista Emilia Șercan pe site-ul pressone.ro.

Potrivit acesteia, împrumutul este unic în istoria instituției.

„Niciodată până atunci, și nici după, o teză de doctorat nu a fost împrumutată unei alte biblioteci, deoarece tezele sunt stocate la Biblioteca Națională în „fondul intangibil”. Surse convergente mi-au declarat că rectorul Universității Politehnica, Mihnea Costoiu, este cel care a dirijat operațiunea „împrumutului interbibliotecar”. Tot el este cel care a ridicat, personal, teza de la Biblioteca Națională”, mai scrie jurnalista.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

5 Comentarii

  1. Normal ca trebuia sa dispara caci era o parodie!
    Dosarul baiatului lui Tiric nu a disparut cind a fost acuzat de droguri sau folosirea armei de vinatoare fara permis!
    In Romania Justitia nu functioneaza in cazul acestor secaturi!

  2. Pai a lui Remus Borza nu a disparut ? DISPAR ADEVARATE CADPODOPERE ALE PLAGIATURII COPY PASTE ! Este pusa-n discutie însasi disparitia rasei umane !

  3. Pe cine mai intereseaza?sa il cheme manta la Comisie sa doineasca iar balada aia cu ziaristii sub acoperrire,cu doctorate aiurea..De exemplu doctorii si doctoranzii,fara excetie,de la Valahia au doctorate copy paste

  4. O fi și pe aceste domenii biliotecare un Protocol plin de sarcini pentru siguranța națională ajunsă serviciu de informații.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.