(VIDEO) Monica Niculescu a câştigat titlul

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi spaniola Cristina Bucşa a câştigat titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA 500 de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 802.237 de euro. Cele două au învins, sâmbătă, în finală, cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia), cu 3-6, 6-4, 10-6.

Niculescu şi jucătoarea născută la Chişinău au obţinut victoria după o oră şi 32 de minute.

Monica Niculescu nu mai câştigase un titlu WTA din 2021 (la Nur-Sultan, alături de Anna-Lena Friedsam).

Învingătoarele au fost premiate cu 41.210 euro şi cu 500 de puncte WTA la dublu.

Monica Niculescu şi-a trecut în palmares al 11-lea său titlu WTA la dublu, ea având alte 23 de finale jucate.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

6 Comentarii

  1. „spaniola Cristina Bucșa” oare „spaniola” nu are părinți -din județul cluj ? să le ajute DUMNEZEU -!!

  2. Draga Ioan din Dej, dupa datele de pe google Cristina s-a nascut in Moldova si parintii tot in Moldova. Poate au trecut cu avionul pe deasupra clujului si atat.

  3. Si daca a trecut cu avionul pe deasupra Clujului este de ajuns. A respirat aer romanesc de la Prut pana la Tisa, deci este romanca nu doar cu numele.

  4. Ha, ha! Maare izbândă, maare! Acuș au bani fiecare să achizitioneză Dusterul ăl nou…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.