Politico: Cea mai influentă persoană din Europa

Nici președintele Franței, Emmanuel Macron, nici cancelarul german Olaf Scholz. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este cea mai influentă persoană din Europa în 2023, potrivit Politico.

Zelenski a intrat în atenția opiniei mondiale odată cu invazia Rusiei în Ucraina.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

18 Comentarii

 1. e pe dracu… zelensky e o scula pe care si macron si binden si altii asemenea lor o folosesc din/cu cinism si meschinarie. pare ca pacea e o povara. razboiul e temelie… deci cine conduce lumea de am ajuns in acest hal de degrdarea umana, fara constiinta, altrusim si empatie?

 2. Hahaha, cea mai bombardata persoana ! Influenta cea mai mare o are cel care bombardeaza la greu, adica Putin si Bibi ! Din tara lui Zele au fugit 6,8 milioane de ukrani in Romania, decat.

 3. D-aia a ajuns Europa penibila si nesemnificativa pe plan mondial:”Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este cea mai influentă persoană din Europa în 2023.”

 4. E clar. Zelensky e totul/ e-n toate cele ce sunt/si-n cele ce maine vor rade la soare. Așteptăm sa-i fie atribuit premiul Gloaba de AUR pentru merite deosebite in promovarea morții și a organizației teroriste NATO.
  Premiul va fi înmânat de către Bideul cel fioroși și kazarul scripcar de argint în grad de genocid.

 5. Asta-i chiar cea mai buna gluma a lui 2023 , e de rasul cur-cilor ! Un premiu , ceva , nu se poate ? Ca doar , s-a suit scroafa-n copac s-acum vrea pantofi de lac !

 6. Dacă fabricatul serviciilor e cea mai “influentă” persoană din întreaga “ieuropă “ ce ar mai fi de adăugat ?

 7. Premii de kko, ca la Ocsar , Nebol si alte facaturi…martiene. Darsi asta e un indiviu. Zlava S!

 8. I se pregateste sfarsitul, omorat de catre ai lui, ca Putin nu face eroi din nazisti.

 9. Și? Se dă vreo decorație, vreo insignă, ceva, pentru alegerea asta?
  Nu?
  Bine. Atunci să rămână domnul Zelenski la Europa.
  Să vedem ce facem cu Africa.

 10. Păi in anii 30 cine era în topul politic în Europa.. (editat) ukrán de fapt e o marionetă a lui Joska și produce bani Industriei americane de armament cu comenzi deja pe 15 ani..E condamnat(editat)(editat)

 11. Depinde ce inteleg trupetii de la Politico prin „influent”.Fara suparare, dar analizand pe bune cea mai influenta persoana a momentului global este Putin. Este singurul politician autentic din gramada liderilor tarilor importante. Sigur ca este si chinezul si turcul (a urcat spectaculos) si inca cativa dar in nici un caz din Europa caricaturilor politice. Parca a tunat si i-a adunat pe toti acesti papagali europeni incepand cu al nostru.

 12. …o fi venind, Doamne fereste, de la „influenza” – ca s-a facut frigu’ naibii si, desi curent nu prea mai aveti prin case, totusi influenza bantuie in draci? Multa sanatate, domnu’ presedinte, si multe vaccinuri – daca nu prea aveti bani cu ce sa le platiti, nu-i problema, le trece doamna Ursula in cont, la alelalte tari din UE – eu, de exemplu, stiu una care bani cu nemiluita, v-ar ajunge pentru dumneavoastra si inca multe Ucraine…

 13. Probabil este insistent. Cere la americani, sa puna biciul pe europeni, iar americanii o fac cu placere din doua motive, primul, le arata europenilor ca sunt neica nimeni, fara sustinere de peste ocean. Al doilea, au gasit fraierii sa le vanda „molecula libertatii”, vorba lui Obama

 14. Si nu e asta profund ingrijorator? Seful unui stat de mana a treia, profund corupt atat de corupt ca nici macar in timp de razboi cu rusii generalii si conducerea civila nu se pot abtine sa nu fure din ajutoare este cel mai influent om in Europa??? Nu e de mirare ca „elita” vestica care ne conduce este o catastrofa! Dar cine il propteste pe acest presedinte-dictator?

 15. Sovietismul obține majoritatea în Parlamentul European- DECI ESTE VALABIL? CĂ ALTFEL CUM?

 16. La constructia imaginii false a acestui individ a lucrat tot sionismul mondial.In primul rind a fost ignorata total conditia lui de (editat)si cu asta nu mai e nevoie de nici o reclama:totul e un imens fis,fals,rahat cu perje,minciuni.Toate conduc la concluzia ca tot grupul de scelerati ce i-au facut aceasta publicitate,sunt mari consumatori de cocaina.Existenta lumii este in mare pericol

 17. Cherecheș cea mai influentă persoana la sfârșitul anului 2023!🤨

 18. Hi-hi.. Influența. Printre cine mai influieta persoana? Printre macroni și scholzi.. ? Găinile de rasă olandeză și vacile Holștein cotcofacesc și rag.. 🤣🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.