Radu Banciu, o oaie Dolly pentru Mircea Badea

Emisiunea „Lumea lui Banciu” de la B1Tv este o clonă a emisiunii „În gura presei” de la Antena 3. Din păcate, clona nu este una reuşită. E un fel de oaia Dolly.

În momentul în care au pus în grilă emisiunea „Lumea lui Banciu”, cei de la B1 Tv s-au gândit că l-au îngenucheat pe Mircea Badea cu a sa emisiune „În gura presei”. Experimentul se dovedeşte unul nereuşit, pentru că clona nu întrece originalul. Oaia Dolly a reprezentat prima clonare a unui mamifer. Numai că  Dolly a trăit doar până la vârsta de șase ani, când a fost eutanasiată ca urmare a faptului că suferea de artrită și de cancer pulmonar. Se pare că şi emisiunea „Lumea lui Banciu” va avea în curând soarta oii Dolly, mai ales dacă ne luăm după rating, scrie revistablogurilor.ro.

Despre faptul că emisiunea sa nu ajunge nici la genuchiul lui Mircea Badea e conştient şi Radu Banciu. Acesta declara acum câteva zile că ” toată România se informează numai de la Antena 3. Acolo și dacă e un rahat pe post toată ziua, românii acolo se uită”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.