Român ucis în Italia pentru că a vrut să facă un bine

Tragedie rutieră pe o autostradă din Italia. Un muncitor român în vârstă de 41 de ani, rezident in Breda di Piave, a murit ieri după ce a fost spulberat de un camion, scrie presa italiană.

 

Bărbatul se îndrepta către locul de muncă dar a văzut pe autostradă o mașină care avea probleme tehnice. Din dorința de a-i ajuta pe ocupanții mașinii, o familie cu un copil, românul și-a parcat mașina pe banda de urgență, în spatele celei a familiei, a activat cele patru indicatoare și a început să fluture steagul pentru a indica prezența vehiculului oprit. În mod inexplicabil însă, șoferul camionului nu și-a dat seama de prezența sa pe șosea.

Românul a fost târât sute de metri, decedând pe loc din cauza rănilor grave suferite în urma impactului.  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Bietul românaș a vrut sa facă bine dar a procedat de ca și cum era pe ulița satului. Ceea ce-a făcut e pur și simplu interzis, cel puțin în tarile dezvoltate, și nu din întâmplare.
    Sa-i fie țarâna ușoară !

  2. El nu auzise vorba aia romaneasca plina de intelepciune: Facerea de bine-i … nu stiu ce, de mama?……[Rumburak]

  3. Pentru Colo Nelu si altii care au comentat..
    Romanul ala care spuneti voi ca era pe ulita,lucra la autostrada respectiva si se ocupa de asa ceva,avea echipament special si indicatoare/panouri reflectorizante si luminate de dirijarea traficului nu luminile de avarie de la masina personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.