Liberalii au decis că vor avea candidat propriu la Preşedinţie

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri, că toţi preşedinţii de filială au stabilit, în unanimitate, ca liberalii să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Liderii filialelor judeţene au participat la analiza rezultatelor alegerilor, cifre care ”reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”, potrivit lui Ciucă. La finalul unei şedinţe care a durat peste şase ore, liberalii au stabilit că vor avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Luand in considerare valoarea politicienilor actualelor partide, orice candidat la prezidentiale din partea lor e o gluma sinistra.
    Dar…merge si asa !

  2. Doar cu specimenele astea pe buletinele de vot , mă voi șterge cu buletinul de vot pe picioare , astat voi face în văzul lumii.

  3. Poate fi Ciuca presedinte cu 10% PNL plus 6 de la altii??? Dar nici Ciolacu nu poate fi cu 30 %.
    Poate turul 2. Gioana evvreu securist mossad aduce razboiu pe capu nostru…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.