Sesizare Cotidianul către Parchetul General

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 32

42 de Comentarii

 1. Sa dea domnul sa se se revizuiasca aceasta mare nedreptate, acest jaf national comis, cu toate ca nu cred ca se va face dreptate!

 2. Felicitări. Suntem alături de dumneavoastră. Justiția trebuie sa-si facă datoria în numele adevărului și a evidentelor istorice și nu s fie partasa la furt calificat. Doamne ajuta

 3. Mă impresionați prin viață decenta dle Nistorescu! Sc Serafim srl listă firme! Puțin, foarte puțin! Una sută lei, nu spune unde ați studiat, cu cine și la ce rezultate ați ajuns! Puțin, foarte puțin! Influentul ziarist iosif Buble cu 4 milioane de Euro anual, este peste dvs! Dvs i-ați băgat ” sula în coaste” bivolului de la Cotroceni, Buble, limba( de la pantofi) în colonul profesorului V. Credeam că în presă se câștigă mai mult! Puțin, foarte puțin! Deci? De aceea ” put” Forumurile de troli psd, fost ziariști! La cine are banii, cântă orchestra! De aceea Core, Drag de România și turma, foști ziariști străluciți, acum „convertiți” în troli psd! Ce să facă? Să bea apa la câine? Mulțumesc că sunt ing si nu scârța- scârța pe hârtie( Caragiale). Mai bine spăl parbrize decât slugoi la Varan, mai bine crăp de foame!

 4. Îngerul a strigat! În conștiința stralucitului ziarist dl Nistorescu, întrat în moară de tocat suflete mafia gulerelor albe( justiția), asta s-a cuantificat în Sf Serafim de Sarov! La binomul toxic Analistul politic Morsa și Sociologul Epidermă, asta s-a metamorfozat în trompete psd, mopuri, cârpe de șters pe picioare psd! Unul sărac și cinstit, doi putrezi de bogați și necinstiți! Unu’ ne înveselește viața, doi toxici, două esece mediatice care ne imput viața, imput în mod
  obscen televizoarele seară de seară! Unu’i Serafim de Sarov! Nota 10 cu ++++.

 5. ati avut note de trecere la istorie?ca numai cu flasneta nu merge

 6. Îl doare la basca pe johanis de proces. Nu mai poate să doarmă noaptea🤪Ar fi cazul că toți ziariștii care l-au votat și care a sustinut-o pe Dancila să-și ceară scuze poporului. Cita ipocrizie! L-ați votat și acum îl înjurați.Pe ce criterii a-ți votat de 40 de ani?Întreb și eu.Poate să răspundă marii ziariști ai nației?!

 7. Să îi ținem pumnii domnului jurnalist în demersul său de îndreptare a unei injustitii. Dar cred că are mici șanse de câștig, dacă oamenii sunt numiți politic cum vor judeca ei parțial?

 8. Accesul la justiție este liber, restul, vorba reclamei : ‘la Sfăntul Așteaptă’ !

 9. Pentru toate măgăriile și ilegalitățile produse cu bună știință, Plavanul turist de lux, trebuie anchetat că în orice fara civilizată și recuperări prejudicii fin propriul buzunar plus anularea tuturor drepturilor deținute de acest individ mincinos și complice la toate hoțiile și escrocheriile din Romania. S’auzim de bine cu reușită 📢📢📢📢

 10. D-le Nistorescu! Nu mai poate dl Klaus Werner Johannis de procesele dvs! Nu mai procesează bolul alimentar compus din icre de Manciuria și de pulpă de Căprioară? Totul stropit din belșug cu șampanie Franțuzească de 800 de Euro sticla? Totul, TO-TUL de la Protocolul de Stat? El face din „”pix” 6( șase) Generali SPP din 6 (șase) Colonei SPP! Vom avea generali în România mai mulți decât populația orașului Buzău! Deci? Omu’ s-a blindat pentru alegerile viitoare! Da bani pe excursii, da bani la servicii, aruncă cu bani pe stradă! Și covrigarul agramat, analfabet, bioterristul din Buzău, mi-a crescut impozitul pe cifra de afaceri cu 300%!! E normal? E normal într-o țară putred de coruptă! Dl Nistorescu a întrat în malaxor Justiției din România! Cât e dânsul de Serafim, a dat de Dracu’…

 11. si razboi contra Gusa si razboi contra FGDR:))))) nu prea merge razboiul pe doua fronturi cu un buget redus,din ce v-ati luat?o sa coste…

 12. Ca de obicei, manciurianul ce sabotează editorialele lui Nistorescu,bate câmpii, deraind grav de la subiect, cu multele lui nume.

 13. Ar fi interesant ca iohanis să fie suspendat, să-și piardă beneficiile de fost președinte.
  După cum își bate joc de români, de banii țării si de ziua națională, merită mutat forțat în Călărași,vecin cu Tică, cel căruia îi stau in gât toți comentatorii cu Drag de Romania.
  Despre demersul lui nistorescu, aștept postarea lui ion ceistoiu, influencer cu renume Coroiu. Djcces, Cornele.

 14. Oh, ce cutie a Pandorei!
  Atunci cand FDGR a cerut si a primit sa fie mostenitoarea GEG, nu stia ce mosteneste? Nu putea cere specific, doar fostele proprietati ale germanilor? Ce statut au fostele proprietati evreiesti care fusesera rascumparate de stat cu o fractiune din valoarea lor? Ale cui sunt acum?
  Dreptate…

 15. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 16. Il doare pe Klaunus undeva ca se cere revizuirea dosarului. Sunt multe interese externe acolo, musiu Nistorescu!! Vreau sa vad ce judecatori din Inalta Curte aproba o astfel de revizuire. Epoca Klaunus nu dispare odata cu el, are multi urmasi!!

 17. Cand cineva citeste sentinta, FDGR este mostenitorul GEG, nu este normal sa se intrebe cine a fost GEG? Ce legatura istorica este intre cele doua si de ce un profesor, istoric, Ioan Scurtu si niste jurnalisti. C. Nistorescu, Golban, Manastire… sa-si puna intrebari, sa caute niste raspunsuri? Dar in loc de raspunsuri, au primit procese, amenzi si amenintarea ca cine va face ca ei, ca ei or sa pateasca.

  Poate FDGR va renunta la politica pumnului in gura. Poate justitia va specifica clar, cat si ce anume dintre proprietatile GEG obtinute la cererea Germaniei naziste, revin FDGR.

 18. Germanii au confiscat de la evrei si comuniștii de la germani căci comunistii i- au invins pe fasciști.Acuma Iohaniis fiind pui de comunist și- a tras si el 6 case din fondul statului că avea dreptul fiind primar din zonă.Că alfel pleca cu părintii in Deuchland nu rămânea să ne facă nouă politica aicea pe gratis.

 19. Problema nu este ca o judecatoare a dat aceste drepturi asociatiei lui Iohanis, ci ca Primaria condusa de Iohanis nu a facut apel la sentinta, iar juridic primarul Iohanis era clar in conflict de interese si a comis ABUZ in SERVICIU in detrimentul bunurilor statului.

  Cea mai mare nedumerire a mea este ca nici o ORGANIZATIE a EVREILOR nu a protestat impotriva acestei sentinte. Oare de ce? Pe romani si numai daca comenteaza impotriva politicilor statului Israel ii considera antisemiti, dar au tacut ca mortu in papusoi in fata acestei sentinte….Unde era domn Moraru, care a impus sa invatam istoria evreilor in loc de istoria Romasniei, sa obseve ca aceasta sentinta este o batjocura la adresa meoriei evreilor din Transilvania?

  Deci totusi de ce au TACUT organizatiile evreiesti? Pana si la ei antisemitismul se masoara cu dubla masura….in functie de interese politice si nu in functie de adervar istoric? Antisemitismul a devenit o ARMA POLITICA si nu are nici o legatura cu Holocaustul?

 20. @Sasu…, citeste putin istoria. Statul roman, a confiscat toate proprietatile evreiesti indiferent de natura lor, in procesul de arianizare: evreilor li s-a interzis sa fie proprietari pe orice. GEG, o organizatie sustinuta de Germania nazista, a cerut si a primit, o parte din aceste proprietati. La sfarsitul razboiului, regele Mihai, a retrecut proprietatile intrate in posesia GEG, inapoi la statul roman. Dupa ’89, Dzeu cu mila…

 21. Prin Decretul Lege nr.485/07 10 1944, semnat de Regele Mihai s-a dizolvat Grupul Etnic German și s-au confiscat bunurile sale.
  Printr-o hotarare a justitiei Sibiu, dupa ’89, aceleasi proprietati au fost date FDGR.
  Cand cineva are un proces de succesiune, se specifica clar, calitatea celui care mosteneste fata de cel pe care-l mosteneste si bunurile mostenite. In hotararea procesului de la Sibiu, am vazut numai FDGR o mosteneste pe GEG.

 22. Cui prodest ?Ce ar urma sa se intample? Interese materiale importante pentru ?

 23. Felicitări, „Cotidianul”! Aveți marele curaj de a vă bate cu marii mafioți! Cinste vouă!

 24. Judecata de apoi sau Judecata de miercuri spre sâmbătă? Iar râd cu lacrimi, iar râd! Conform redacției dc news, analistul politic Bogdan Chireac cu Ciuvica și madam Tache, dezbat subiectele Planetei Terra Nova! Analistul politic Chireac crede că Ciucă va fi președintele României și că Hamas a fost decimat, extirpat în Gaza! Analistul politic Bogdan Chireac e de părere că anchetarea lui Câțu, Voiculescu și Doamnei Doctor cu privire la Vaccine e o făcătură! 1 mld de Euro nu există ca pagubă! Analistul politic bla, bla, bla…Așa se face Miliardar în Euro un Sifon la Securitate, băiat de general de securitate, așa se face Miliardar în Euro! Banalități, pupat cur psd! Și dl Nistorescu e târât prin tribunale pentru un popor de idioți( Petre Tuțea citire)! Da’ Petre Tuțea că a făcut 13 ani de temniță grea pentru un popor de idioți, ce este? Plus Legionar pe deasupra? Dle Nistorescu de ce ” Nu vrei să fii Miliardar” pe prafu’ ăsta? Ăsta e popor? Intenție de vot psd 97%? Ăsta e popor? Vedeți pe dl Buscu Doru furajat de psd cu 55 000 de euro lunar, e bine omu’! Dvs în tribunale și Buscu bea țuică fiartă cu piper boabe? Nu m-aș duce nici mort în tribunale! Să ce? Dle Nistorescu vă omorâți nervii, sănătatea, banii, pentru un popor caracterizat fff bine de Tuțea! Aveți 9 vieți ca pisica? Trăiți o Eternitate? Buble cu 4 000 000 de Euro e mulțumit de psd & pnl! Dvs de ce nu ii călcați în urmă lui Buble sau Buscu? Vă strica viloaie în Dorobanți? Sau Viena? Sau Dubai? Sau, sau, sau…Bani să fie, vile este!

 25. D-le Nistorescu! Vreți justiție in România? In Romania??? În naivitatea dvs, dvs ați încăput pe mâna, malaxorul de suflete, Mafia Gulerelor Albe! Mafia Spitalelor, Mafia Politică, Mafia Justiției! Nu ați fugit de ele, ați fost precum mielul de Paște! Dacă făceați Pușcărie sau vi se confisca averea? Ce făceați? Bolovan de 1 tonă legat de gât, apoi direct în Lacul Morii? Din pom de rupi o rămurea/ Ce-i pasă codrului de ea/ Și lumii’ntregi/ De viața mea…

 26. D-le Nistorescu dumneavoastră vreți ca să fiți precum Ștefan, primul martir al Creștinătății, omorât prin Lapidare? Vă credeți Ștefan, luptând pentru popor? Morsa cu Profesorul Epidermă se cred Ștefan Gheorghiu actual SNSPA! Ei la Pui de Urs, dvs pe scările Tribunului? Dle Nistorescu? Vi se trage de la Vaccinul anti Covid 19?

 27. succesiunea FGDR Sibiu față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe), organizație fascistă interzisă ar trebui sa devina anexa la CV-ul marelui Lenes de Sibiu. Ma intreb daca in actele de succesiune apare si numele lu’ al batrin al marelui Lenes de Sibiu.

 28. Cred că este ultimul ghiont pe care mi l-a dat propria conștiință. Asta îmi trebuia la bătrânețe? Nu schimb eu România, am ajuns la Senescenta, poporul este prea păcălit, prea manipulat! Dau degeaba orzul pe gâște. Am obosit, m-am plictisit, sunt total indiferent.

 29. d-le Nistorescu in dec 1989 ,EI au castigat,nu NOI;luptati cu morile de vant si cu himere

 30. Felicitari pt.demersul ziarului Cotiidianul,directo dl.Cornel Nistorescu !
  Toata opunerea si critica raptului facut de catre FDGRS si FDGR +acolitii lor imprastiat in alte „organizatii”care sfideaza Romania,culmineaza cu sesizarea facuta Parchetului ,inregistrata de catre insasi partea in procese _Primaria Sibiu.
  Se face o sesizare pt.revizuirea hot.ce au stat la baza raptului ,fiind necesara si o sesizare cu obiect penal.

  Deoarece motivele de revizuire ce vizeaza cauza declansata prin sesizare si (509 c.civ)-5.” după darea hotărârii, s-au descoperit înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică sau care nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa părţilor”-
  privesc ,pe linga acest motiv-in civil-
  si aspectul penal-
  „7. statul ori alte persoane juridice de drept public, minorii şi cei puşi sub interdicţie judecătorească ori cei puşi sub curatelă nu au fost apăraţi deloc sau au fost apăraţi cu viclenie de cei însărcinaţi să îi apere”-
  si anume plingere penala impotriva celor care au aparat cu viclenie,
  sau nu au aparat INTERESELE Majore aLE stATULUI Roman , reprez.al Primariei Sibiu -Iohannis si toti din Consiliul, el fiind si sef al Forumului German Sibiu ,
  fraudind legile si obligatiile lor.
  Fondurile pe care a pus Gheara prin Justitia din Sibiu vicleanul Iohannis ,faceau parte din fondurile si patrimniul public,nu exclusiv al Sibiului-deci lipsa de competenta a lui,a Primariei Sibiu si a Judec.Sibiu,scopul a fost sa ajunga la restituire pe tot terit Romaniei cu privire la tot fondul public ncalcind intreaga legislatie de restituire.

 31. Felicitari. Sa vedem cum se comporta independenta noastra justitie.
  Sa dea Domnul sa se faca dreptate.
  Inca odata, felicitari

 32. Am facut referirea de mai su deoarece in promovarea unei revizuiri o conditie este de a fi facuta de partile din proces.
  Partile sunt FDGR Sibiu și Primăria municipiului Sibiu .
  Pentru sesizatul Parchet General va fi floare la ureche sa se faca-precum in cazul altor sesizari ca nu aude fosgaila de infractiu impotriva Satului Roman sub bagheta lui Iohannis cu vechi state in a fi ocolit,protejatat,neatins de justitie.
  Si va „soltutiona”pt.ca directorul Cotidianul nu are „calitate procesuala activa”.
  In controevrsa privind ca STATUL are sau nu are calitate procesuala pasiva”-in cazurile in care nu a figurat direct ci prin organele sale-aici Primaria Sibiu-Procuratura a stabilit jurisprudenta ca Statul nu are calitate procesual pasiva.Urmarea este ca MIN Finantelor in calitate de Reprezentant al Statului Roman nu poate promova nici el revizuire .In opinia mea, pozitia Parchetului este gresita si deci in baza calitatii MF de a reprezenta Statul Roman, el,MF poate formula cerere de revizuire ca titular al fondurilor si activelor publice a caror administare si gestiune o are in competenta si care au fost sustrase din Averea Publica!Bancherul globalist de origine evreiasca, Isarescu zis Manole, a promis un „Inventar general al averii Romaniei”-are o directie speciala pt.asta!Nimic !Vrem sa stim daca Iohannis si consoarta au platit cei 300 mii de euro debit catre stat.Toti tb.sa raspunda !

 33. nu,nu:
  omisiunea penala e ca in 2007 nu au explicat ca sint succesorii nazistilor interzisi
  si ca s-au folosit de o ordonanatza de urgentza vadit neconstitutionala,
  in 2003 se modificase Constitutia.

  @Ileana -„partea” este fdg DIN sibiu,
  „continuatorul PERSOANELOR juridice fara scop patrimonial
  ce au apartinut minoritatii germane DIN SIBIU „,
  la mijloc e o intreaga „orgie juridica”.

 34. SAMUEL BRUKENTAL SE SIMTE SINGUR -ÎN SIBIU !” FRONTULE GERMAN!-PUNE LÂNGĂ STATUIA LUI MĂCAR ALȚI 12”!!! -ÎNCEPÂND CU BAST,BUKOW…

 35. „e o intreaga „orgie juridica””

  … Klaus contra Klaus cerea sa se constate ca Forumul Democrat German este continuatorul in drepturi al organizatei naziste Grupul Etnic German din România. Scopul a fost intrarea in posesia proprietatilor pe care organizatia fascista le-a avut in România, chiar daca legea retrocedarilor stabilea 06 martie 1945 data limita de la care s-au facut confiscarile.
  Intrebarea este câte proprietati si-a tras Johannis, in folosul Forumului, prin hotarâri judecatoresti sau prin dispozitii de Primar?

  e o intreaga „orgie juridica”

 36. DOAMNE AJUTA sa se revizuiasca acea HOTARARE judecatoreasca nr.2790 din 28 mai 2007,unde presedinte al instantei a fost judecatoarea MARIA MORAR.Dar de cine a fost reprezentat STATUL ROMAN in instanta?De PRIMARIA SIBIU condusa de NEONAZISTUL Klaus Werner IOHANNIS?El care conducea FDGR-ul?El care cerea sa se constate ca aceasta organizatie este continuatorul GEG-organizatie NAZISTA?Grupul Etnic German a fost scos in afara legii nu de comunisti,ci prin DECRET REGAL,prin Conventia Aliatilor dupa razboi si a Tratatului de Pace de la Paris din 1947.Voluntari ai GEG au facut parte din trupele WAFFEN SS si pe care acest NEONAZIST ajuns primar i-a rasplatit cu titluri pe aceia care au revenit in tara dupa LOVITURA DE STAT din 1989.EXEMPLU:Paul PHILIPPI,un apropiat al LENESULUI de la COTROCENI,care a fost in structurile WEHRMACHT si care a fugit in GERMANIA,dar care s-a intor in tara si in 2000 NEONAZISTUL i-a conferit titlu de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI SIBIU.Prejudiciul adus statului roman prin aceste retrocedari se ridica la suma de 15-18 milioane de euro.Asemenea GEG-uri au fost infiintate in mai multe state,precum Ungaria,Iugoslavia,Croatia,in regiuni cu populatie germana din FRANTA (Alsacia),Polonia (Silezia),Cehoslovacia (Sudeti),dar nu s-au revendicat bunuri dupa desfintare si confiscare.Numai la noi se intampla,pentru ca suntem condusi de TRADATORI si VENETICI.Pentru meritele lui KLAUS WERNER IOHANNIS a primit decoratii din partea GERMANIEI.

 37. @Cornel Nistorescu:
  Lupul paru’si schimba, dar naravu’ ba! 🤣
  Vreti sa spuneti ca de fapt sunt o proasta asociere pentru ca similar din dorinta de libertate, mi-am dat demisia de sub ocupatia straina?
  Unde e spiritul atunci? Suntem in luna lui noiembrie, acum vine decembrie si la ce sa se uite oamenii ca perspectiva de viitor daca nu la dorinta de libertate? Si de a face ceva banuti, de ce sa nu recunoastem?
  Daca nu riscam sa ne cerem drepturile, nici greseli nu facem, si nici nu regretam. Tragem ca sclavii pentru oricine.
  M-am uitat pe postarea lui Geoana pe Twitter si el vrea sa se faca dezvoltare de tehnologie cu politia suflandu-ti in ceafa.

  Referitor la articol, ma bucur ca readuceti acest proces castigat in atentie publicului si lui Iohannis! S-a dovedit a fi mincinos, un habarnist, crezand ca navigheaza lin daca e cu un cap mai inalt ca toti. Dispretul lui nu isi are justificare. Este pe o nisa si nu popular cum crede.
  Tata spune despre el ca este las si ca a daramat dreapta. Eu nu cred in gesturi pripite. Dar e intolerabil sa se poarte mai rau ca in Africa in Romania (se poate demonstra aceasta). Calatoriile lui sunt ca ceea ce a facut si Trump: dereliction of duty. Nu vrea sa lucreze pentru romani. Nu vrea sa-i mai auda pentru ca in mintea sa s-a saturat de cate rezultate minunate a dat el.
  Zele a fost care i-a dat scurt in mare summit, prezentandu-se cand i s-a facut lui chef, adica dupa o ora.

 38. cand vin despagubirile de la teutoni, nemti pentru jaful facut romanilor sub hitler vreo 20 miliarde euro… Mari escroci, nesimtiti, blestemati, au murit la Sevastopol 150000 de ostasi romani, carne de tun din cauza ca nnemtii i-au trimis pe linia intai si nu s-au tinut de cuvant nelasandu-i fara arme, munitie…

 39. Cineva se întreabă de ce nu și-au smuls bărbile și nu s-au dat cu capul de toate zidurile clădirilor în cauză cei păgubiți și-l lasă pe Cornel Nistorescu să se lupte ca un leu pentru câteva milioane de șekeli, sau ce-or fi ăia ?
  păi, dacă acele bunuri erau etatizate , ciuciu… și olacu mai vedeau ei restituiri.
  Așa, de la o biată FDRG, astăzi e mâine nu e, e mult mai ușor de preluat și restituit, așa că șantajându-l la greu, că e mare și tare de cap, vărul iohanus poate repara nedreptatea.
  Cu ce ne alegem noi românii de pe urma acestei inechități reparate, încă odată !, pentru că odată au fost despăgubiți vechii proprietari de către statul român, pe vremea lui Mihăiță întâiul bâlbâit, care a semnat și pentru cedarea Ardealului , vă mai amintiți ? dar acum au dispărut acele acte, sau au fost făcute dispărute.
  Deci cu ce ne alegem noi ? Păi v-am spus mai sus, că deja ne-am ales cu alde ciuciu și olacu, ba chiar cu Augustn Prostul, voiajor de lux pe banii noștri !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.