„Slujitorii lui Putin”: Orban și Fico, huiduiți la Praga

Premierul ungar Viktor Orban și omologul său slovac Robert Fico au fost întâmpinați la Praga cu huiduieli și pancarte prin care era taxată poziția lor pro-rusă.

„Fico, du-te acasă în Rusia!” și „Fico + Orban sunt slujtorii lași ai lui Putin” scria pe pancartele cu care manifestanții i-au întâmpinat pe liderii de la Budapesta și Bratislava.

Cei doi șefi de guvern se află în capitala cehă pentru reuniunea Grupului de la Visegrad.

Fico, un populist de stânga, a declarat în repetate rânduri că abordarea occidentală a războiului este „un eșec absolut”.

Orban, un populist de dreapta, a păstrat legături strânse cu Rusia și după invadarea Ucrainei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

27 de Comentarii

 1. Ardeau sine pe Maidan..
  Acum la Bruxelles ard sine..
  Dobitocii nu cam inteleg ce se petrece..

 2. …idi, vedeți-le fețele congestionate, bolnave.
  Mare zarvă-n pahar cu apă.

 3. Corecție: au fost întâmpinați la Praga de o mână de soroșei cu huiduieli și pancarte prin care era taxată poziția lor pro-rusă. Ce știre se vrea asta dacă ajungem să băgăm în seamă, sau la înaintare, 20 de rezistenți plătiți de ong-uri deschise… O mizerie.

 4. Dar decat sa demonstreze, mai bine acele doamne isi trimeteau fii si sotii sa lupte/apere Ukraina nu sa-si consume energia cu niste premieri. Pe principiul independentei si neamestecul in treburile interne si Ungaria si Slovacia au dreptul sa faca diplomatie cum considera ca-i mai bine pt poporul lor. Se spune ca nu s-au retras din UE. Pe cand Europa se prabuseste economic Orban se spune ca a gasit finantare in China pt proiecte industriale.

 5. …Mi-a placut, dar au fost mai multe pancarte decat participanti…
  Inflacarerea este ceea ce lipsea de pe fetele acestor rataciti pe drumul lor spre casa dupa o zi obositoare la birou.

 6. Câţiva amărâţi ucrainieni cu trei pancarde, a pus Cotidianu pe jar. Vai întregul glob pământesc îl huiduie pe Orban.

 7. Au iesit la protest catziva progresei agitati, aia mai rusofobi si mai slabi de minte…

 8. Fi o nu e neapărat ceea ce se cheamă un lider popular în Cehia.Oamenii simpli nu se omoară după el pentru că a adus sărăcia, dar Orban e din altă categorie, de asta mă miră că a ales să se mânjeasca cu tipul ăsta care e un fel de Adiță Năstase dar mult mai hoț și mai păgubos că sus menționatul.Orban n-o fi vreo fericire pe plan intern dar e cea mai buna opțiune pentru țara lui.Aș vrea să avem unul măcar pe jumătate patriot dedicat și priceput cum e el și nu cred că sunt singurul.

 9. Bă, voi nu vedeți că acolo sunt 20 de persoane?
  De fapt, nu le putem spune „persoane”, fiindcă sunt SLUGI! …a’ lu’ $$oroș! Niciodată în Istorie (de la hiloții Spartei, începînd) slugile n-au avut statut social de cetățeni!
  Cu mizerabilii ăia plătiți cu 50 de lei pe zi (ca la Bukale, ne-a spus Ponta! la Praga le-o fi dat $$oroș koroane cehești) vreți voi să exemplificați o atitudine generală, la Praga? La Washington (apropo: la Praga se vorovește limba engleză, nu cehă? nu trebuia ca textul de pe pancartă să fie în cehește, limba localnicilor? …sau o fi pancarta ce au folosit-o slugile $%$oroșului și la Haga și Viena?) sau la Pariz îi bătea poliția cu pulanele o oră întreagă, pînă la sosirea ambilor prim-miniștri, Orbán Viktor și Robert Fico (frații noștri, de 1000 de ani
  https://www.youtube.com/watch?v=VWm78GwpUDE
  https://www.youtube.com/watch?v=eDaAr7bidBc
  https://www.youtube.com/watch?v=Xf7o5FkqVIE
  https://www.youtube.com/watch?v=_dvS1nJPtSw
  în Europa Centrală!), și încă o oră după sosirea lor!

 10. Un militar din US Air Force si-a dat foc in fata Ambasadei Israelului in Washington. Nu credeti?
  A fost in presa.
  Oh , si era sa uit : ieri a murit Rothschild ; am plans toata noaptea.

 11. Ha, ha, ne nghirăm? Poi ce, cehoii n-au și ei corporatiștii luor spălaț’ pi creier ca și-ai noșt’i?…

 12. Îi stă bine lui Orban cu șorțuleț. Exact servitoarea unguroaică. Pardon, subreta.

 13. niste activisti platiti de MI6 si Soros… ce surpriza. Daca in rromania te-ai prezenta cu niste pancarte din astea sa-ti bati joc de ginecologista sefa, de Baerbock 360 de grade sau de Vicky Nuland, te-ai lua jandarmeria pe sus imediat, ca intr-un regim totalitar care se respecta

 14. E clar că sunt wokeșei de neam coprorat, dar problema din poză e Fico.Am rude acolo și nu au vorbe de laudă la adresa lui, costul vieții e ridicat iar de case nu te mai poți atinge.E bogat ca Crassus și corupt până dinți.E un doi de stângă de caviar pe cont propriu cu llacheii aferenți.Orban, prin contrast, nu umple țara cu străini, fie ei și ucrainieni, trage dreapta, ceea ce convine micilor afaceri ungurești și încurajeaza familiile cu copii oferind prețuri mai mult decât rezonabile la locuințe, pâna la casă gratis, în PROPRIETATE la patru copii, ceea ce arată clar prioritățile.Apropo, mulți români s-au mutat în Ungaria și fac naveta pentru că o casă ok pe lângă frontieră e pe la 20-30.000€, împărații imobiliari nefiind la moda acolo.Ungaria nu vinde teren la italieni ,arabi și evrei.

 15. @Ghro…ai mare dreptate. Cum de aia nu sunt amendati de „specialii” jandarmi? Sau ii amendau daca aveau o pancarda cu ‘slava Rusia”?

 16. “Fico, un populist de stânga care a declarat că abordarea occidentală a războiului este „un eșec absolut”. “ Orban, un populist de dreapta, a păstrat legături strânse cu Rusia” Iohannis un habarnist de centru care a declarat la Bruxelles că statul pe a cărui președinte era de un cincinal a ajuns un “stat eșuat”.

 17. Nu inteleg de ce nu sunt huiduiti satanistii din clanurie Rothschild, Rockefeller, Soros, Gates, J.P. Morgan si altele cel putin la fel de malefice pentru omenirea intreaga. Omenirea este supusa de acesti psihpoati malefici unei depopularii masive, oamenii sunt tratati ca niste daunatori pe care acesti dezaxati satanisti ii extermina ca sa se distreze. Pentru noi oamenii obisnuiti si muncitori, tocmai aceasta elita satanista reprezinta daunatorii, deci noi oamenii obisnuiti va trebui sa-i eliminam pe ei, nu ei pe noi.

 18. Și interviul lui Ze acordat Fox News a fost urmărit de mai mulți decât au fost ăștia în stradă (cca 165 mii, față de 207 mil ai lui Putin dat lui Carlson). Deh, dacă n-au și ei o ‘Anaconda’…

 19. IMAGINI din greva ” Lufthansa din Frankfurt şi Munchen” din 19/20 februarie, nimic??? DEspre ospatarii din Munich, ce au avut un comportament agresiv,in prezenta clientilor nevoiti sa astepte 12!!! ore intre zboruri, NIMIIIIIC????

  Germania este perfecta!!!!!

  Vaai mama LOR!!!

 20. Este atat de populist s8 cu Putin ca permite sa fie huiduit in timpul intalnirilor oficiale.
  In Rusia o opozitie la Putin, poate inseamna inchisoare sau mai rau, protestatari antiregim si antirazboi nu o termina nici ei prea bine.

 21. La „slujtorii lași ai lui Putin” pare mai democratie ca la Macronul luminat unde jandarmii agreseazz la fermieri si nu intervin #rezist si akte ONG-uri sa-l critice.
  Sau la vitejeii Iohannis si Ciolac

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.