Timișoara: Alt incident într-un tramvai Bozankaya

Incident grav, luni dimineața, într-un tramvai Bozankaya care circula pe linia 6, în fața complexului comercial Bega din Timișoara, scrie Ziua de Vest.

O femeie de 65 de ani a fost rănită, după ce bara verticală de susținere de care se ținea s-a rupt în mers. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital pentru investigații medicale. Tramvaiul a fost retras în depou pentru verificări, iar victima a ajuns la spital.

Explicațiile Bozankaya pe incidentul de la Timișoara

”O femeie a căzut într-un vagon de pe linia 6 din cauza unei bare de susţinere care s-a rupt. La faţa locului au fost chemate echipaje ale poliţiei şi ambulanţei. Incindentul a avut loc în zona Hotel Continental. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital. Tramvaiul a staţionat timp de aproape 20 de minute”, au transmis reprezentanţiib Societății de Transport Public Timișoara.

Incidentul este șocant în condițiile în care tramvaiele Bozankaya  au intrat recent în dotarea STPT și au costând nu mai puțin de 2 milioane de euro bucata.

In luna martie a acestui an, un tramvai Bozankaya a luat foc în trafic în Timișoara, chiar în zona centrală a orașului.

„Vatmanul ne-a anunțat că tramvaiul urma să intre în depou, pentru că s-a tot blocat pe traseu. Când a ajuns în zona Prefecturii, în timp ce se îndrepta spre depou, vatmanul a observat că motorul a luat foc. A coborât imediat și a stins focul cu extinctorul, însă au fost chemati si pompierii, pentru a ne asigura că nu sunt alte probleme ascunse. Este vorba despre un tramvai Bozankaya, primul care a ajuns la Timișoara. Au fost anuntati specialistii din cadrul fabricii, sunt pe drum. Urmeaza sa fie facute cercetari pentru a stabili care a fost cauza incendiului„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro, Patriciu Ruset, directorul adjunct al STPT.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

 1. și au costând nu mai puțin de 2 milioane de euro bucata.

  -Banatu-i frucea!

 2. Este clar ca femeia accidentata a avut o forta in maini cel putzin egala cu a lui Silvester Stalone in rolul Rambo.

 3. zice bine Anonima
  Beliti-o pe Firea si tot neamul ei, ca de-aia se aprind tramcarele la Cimișoara! Jegurile #rezist la sapun si bun simt merita tot ce-i asteapta. Am zîs!

 4. – asta ne.ar fi dat firaoglu turcita
  – la schimb cu aradence la produs

 5. @
  Tranvsiele spune:
  31 iulie 2023 la 16:08
  romanesti cad la pipota primarilor. Nu vin cu spaga la pachet!

  imperio arad TOT 2 milioane euro bucata este!

 6. La Timisoara tramvaiele turcesti au fost cumparate de primarul corcitura roman-neamt, sa raspunda Fritz ala !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.