Tragedie la Australian Open. S-a prăbușit și a murit

Jurnalistul britanic Mike Dickson, trimis special al Daily Mail la Melbourne, supranumit „Mr Wimbledon”, a murit în timp ce relata de la Australian Open. Avea 59 de ani.

„Suntem devastaţi să anunţăm că minunatul nostru soţ şi tată, Mike, s-a prăbuşit şi a decedat în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open. Timp de 38 de ani şi-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat minunat şi ne va lipsi foarte mult. Lucy, Sam, Ruby şi Joe”, a transmis familia sa pe contul X (fostul Twitter) al lui Mike Dickson.

Dickson a lucrat pentru Daily Mail timp de 33 de ani, acoperind 30 de sporturi diferite şi călătorind în peste 50 de ţări.

Ar fi împlinit 60 de ani pe 27 ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. E clar, s-a vaccinat ! In Romania mor in fiecare zi 700 de vaccinati. Doar Sova a invins vaccinul, ca era comunist veritabil.

 2. Acum va aparea iarasi corul antivaccinistilor care vor pune iarasi placa arhicunoscuta ca ala a murit ptr ca s-a vaccinat anticovid.
  Hai: 1, 2, 3 si START!……………

 3. Bine cel puțin că era vaccinat! Că altfel nu se știe când ar fi murit…

 4. „timp de 33 de ani, acoperind 30 de sporturi diferite şi călătorind în peste 50 de ţări.”
  -Ioanitzoaia o fi ajuns in Vanuatu?

 5. Majoritatea vaccinatilor au sistemul imunitar praf. aproape jumate din timp is raciti, gripati, alergii, boli autoimune..

 6. Pare-se că ești,,certificat” .Ai și tu o numărătoare,tot ca nea reporteru’ .Doar că îți faci curaj și te amăgești crezând că necazul e la alții …

 7. in Australia este MIJLOCUL VERII=luna lui Cuptor e in emisfera sudica in clima tropicala nu-i nici o incalzire…

 8. Ai dreptate ,tu vei muri de slugarnicie sau prostie.In nici un caz datorita vaccinului.

 9. Vaccinul e ////-??>. superb si a salvat 14 373 827 388 837 066 422 535 374 467 200 465 343 454 de vieti, numarate cu picatura chinezeasca de expertii in blana de liliac OMG din Wu tang KKKlan.

 10. RIP !
  Bietul om, s-a vaxxinat, s-a imuniZat !
  A urcat pe scenă fiindcă tocmai aflase că are anticorpi…măRog 😪
  [°°°RăuBorKaK-UrKaK BuimaK-RăuBorKaK°°°]

 11. A ști/a nu ști (programare traumatică cu transmisie automatică)
  Bio-supraviețuire – Voi trăi pentru totdeauna sau voi muri încercând.

 12. Parca zilele astea era un caz si am motivat clar despre ce este vorba. Va spune un om care, din cauza stresului in exces, a cazut din picioare de 2 ori, la urgente rapid fara niciun diagnostic ca boala, a fost o cadere ingrozitoare in ambele momente.

 13. Ganditi-va putin cum s-or fi simtit cei din tribune, avand in vedere ca Australia nazista este super-vaccinata. Ce o fi in mintea lor? Se produce vreun declic, sau tot nimic?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.