Transgaz SA implementează proiectul TransGasDigital cu bani de la UE

SNTGN Transgaz SA, în calitate de beneficiar, implementează proiectul TransGasDigital, începând cu data de 28 iulie 2021, pe o perioadă de 18 luni, arată compania într-un comunicat.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea nivelului de cunoștințe și aptitudini digitale ale angajaților societății prin participarea la cursuri de formare profesională specializate, unde vor dobândi competențe de bază și avansate în domeniul tehnologiei informației.

Obiectivul general al proiectului, stabilit în conformitate cu obiectivul POCU AP 3/PI 10iii/OS 3.12 „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților”, vine în sprijinul perfecționării angajaților companiei care își vor putea îndeplini mai eficient sarcinile de serviciu prin utilizarea unor aplicații digitale specifice activității lor. Proiectul va permite formarea profesională specializată a unui număr de 180 de participanți, reprezentând un grup țintă de 132 de angajați ai companiei, unii dintre ei beneficiind de mai multe tipuri de cursuri în cadrul proiectului.

Cunoștințele dobândite ca urmare a absolvirii cursurilor vor genera efecte pozitive pe termen lung: atât la nivelul salariaților care își vor îmbunătăți competențele digitale (de bază sau avansate), cât și la nivelul companiei prin creșterea competitivității și flexibilității Transgaz.

Prin dezvoltarea abilităților digitale se facilitează inovarea și se creează premisele și cadrul adecvat pentru progresul tehnologic, vector important în adaptarea capacității Transgaz la dinamica sectorului energetic, sector cu potențial competitiv conform SNC.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 2.294.922,54 lei, din care finanțarea
nerambursabilă este de 1.147.461,25 lei. Implementarea proiectului a început la data de 28.07.2021 și se va finaliza la data de 27.12.2022.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European (FSE)..

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Încă n-am deslușit menirea acestor „specializări”.
    Toți salariații (salar pe an nu pe oră) din multinaționala unde-am lucrat am fost patru săptămâni, nu legate, 8 ore pe zi, la cursuri de 6sigma. O măgărie mai mare pt care să se cheltuie atîta amar de bani, n-am văzut. La fiecare dintre noi salariul mergea, bilete de avion și mașină închiriată, cameră hotel, bani de buzunar/masă. Iar cînd era vorba de creștere de salar, între 1,5 și 3,5%.
    Dacă mă gîndesc că la timbildingurile de acum, cel puțin la noi, se suie pe frînghie și alte umilințe parcă n-a fost atăt de rău.

  2. Păi vor face cursul secretare, neveste de director angajate la serviciil personal, funcționare de la financiar contabilitate, aprovizionare toți din cladirea de birouri, cu aerul condiționat la birou. Inginerii și tehnicienii nu încap în schemă cu excepția unui copil de director, sau parlamentar,
    sau acoperiți cu funcție de referent.

  3. Cand aud exprimarea „CU BANI DE LA UE”, ma iau injuraturile! De loc nu vrem sa constientizam ca tot ce vine de la UE sunt contributiile acestei tari plus ceva minuscul din contributia altor tari si cum Romania nu prea se agata de propria contributie din cauza ca se fura in draci din orice, se aduna gras in contul romanesc de la UE! A cui si din ce contributie primeste Romania fonduri? Ghiciti voi istetilor bazandu-va pe „manastire-ntrun picior ghici ciuperca ce-i”?!

  4. Ca de obicei bani aruncati in vant. Ce cauta in Companie oameni care nu au competente digitale?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.