Trei din patru români aleg smartphone-ul în locul televizorului

Românilor le plac telefoanele inteligente și tocmai de aceea există din ce în ce mai puține lucruri cărora aceștia să le atribuie o importanță mai mare decât cea acordată dorinței de-a fi în permanență conectați. Dar ce înseamnă cu adevărat pentru români să fie mereu conectați?

Un răspuns îl putem afla din studiul intitulat “Relații inteligente”, realizat pentru Huawei de către compania de cercetare de piață IPSOS, colectând date din 12 țări, inclusiv din România.

Tindem să dormim cu telefoanele lângă noi, să le ținem aproape în timpul meselor și să le purtăm în permanență în buzunar. Cu toate acestea, rezultatele studiului “Relațiile inteligente”, realizat pentru compania Huawei, care a lansat primul smartphone ce încorporează platforma inteligenţă artificială (AI), ne demonstrează că tindem să folosim smartphone-ul mai degrabă ca instrument prin intermediul căruia ținem legătura cu cei dragi.

În general, se pare ca există din ce în ce mai puține lucruri care să fie mai importante decât dorința de-a fi în permanență conectați. 71% din români renunță cu ușurință la televizor în favoarea smartphone-ului. Mai mult, 67% dintre respondenții români afirmă că pot renunța la fel de ușor să consume dulciuri timp de o lună în loc să renunțe la smartphone.

citiți continuarea pe miscareaderezistenta.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Al patrulea roman e Tudorel Toader,e un clasic,alege TV alb/negru!

  2. Trei din patru romani aleg smartphone-ul in locul apei si sapunului. Stau pe vine dupa gluga de coceni, dar cu feisbucul deschis.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.