
Tudor Chirilă se arată revoltat de lipsa de respect pe care publicul o arată în sala de spectacol. Telefoanele care încă sună i-au provocat o reacție categorică actorului Tudor Chirilă.
Dacă ar fi fost scena lui, spune Chirilă, probabil ar fi oprit spectacolul.
Tudor Chirilă atrage atenția asupra faptului că au trecut totuși 28 de ani de când au apărut telefoanelor mobile în România, altfel spus, circumstanțe nu prea exista pentru ca spectacolul să fie teranjat de un apel.
”Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii și invers. Conexiunea asta este fragilă”, mai arată Chirilă.
Mai pe scurt, „teatrul nu e cinematogaf”
- „Telefoanele mobile au apărut la noi prin 96. De atunci au trecut 28 de ani și ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară la Căsătoria la Teatrul de Comedie.
- Probabil că dacă era scena mea aș fi oprit spectacolul. Măcar pentru a-l face să înțeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea.
- Aș mai adăuga că vedem fețele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne și aș zice că e urât, urât rău.
- Teatrul nu e cinematogaf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii și invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, ușor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poți s-o spui, nu mai tre’ s-o și arăți”, a scris Tudor Chirilă.
Da e greu cazi pe sentiment mai suna si o melodie manea Salam sau ai sms cu domnul Vader s-o cam terminat actu.. Cel mai bine sa vina sufleoru si sa roage ca sa se inchida telefonu ca sa nu riscati beletu…