Un inginer este olandezul zburător

Pentru câteva momente uimitoare, un inginer olandez a fost liber ca pasărea cerului, la propriu. Jarno Smeets a reuşit să …zboare pentru câteva momente, la o înălţime considerabilă, cu ajutorul unor aripi făcute de el.

Potrivit wired.com, preluat de Antena3.ro inginerul a avut nevoie de opt luni pentru a pune la punct aripile care le imită foarte bine pe cele ale unei păsări. Smeets spune că această idee, a omului care zboară folosind aripi, i-a venit când răsfoia nişte schiţe ale unei biciclete zburătoare, realizate de bunicul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.