Va fi împresurat și liderul AUR? (II)

Conform unui articol publicat cu două săptămâni în urmă de incisivul jurnalist Liviu Alexa, patronul Ziarului de Cluj și al postului de televiziune NCN, președintele AUR, George Simion, ar fi decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj Napoca la alegerile locale care urmează să se desfășoare în ultima decadă a lunii septembrie 2024. Potrivit surselor noastre, pe lângă trustul mediatic patronat de Alexa, președintele AUR s-ar baza într-un astfel de demers electoral pe promisiunile de sprijin ale unor afaceriști controversați, ca Avram Gal, regele clujean al fripturilor de vacă americană asortate cu foițe de aur, și Vasile Pușcaș, până relativ recent prințul favorit al afacerilor imobiliare mai puțin curate cu primăria lui Boc, precum și pe aderența locală a unui europarlamentar perceput cam  sforar și sforăitor, care are biroul național în Cluj Napoca.

Un răspopit, oportunist și traseist, pe primul loc

Alături de brokerul neoprotestant și transatlantic Avram Gal, alintat Avrămuț, și de sponsorul reformat și filomaghiar Vasile Pușcaș junior, alintat Silică, AUR și liderul său George Simion se bazează în mod deosebit în captarea electoratului din Cluj Napoca și din restul Transilvaniei pe europarlamentarul ex-pesedist și ex-țărănist Cristian Terheș, căruia îi place să se prezinte cu prenumele americanizat Chris și  cu crucea de pastor greco-catolic. Biserica greco-catolică nu-l recunoaște însă și și se dezice de el, mai mulți preoți și ierarhi greco-catolici din Cluj și din județele limitrofe (Maramureș, Bihor, Satu Mare, inclusiv din județul său natal Sălaj) caracterizându-l drept un cameleon și un oportunist pus pe flecăreală și pe învârteală. Pastorul Chris și-a pierdut calitatea de preot greco-catolic, fiind un păstor fără turmă și practicând un sincretism dubios. Cu toate acestea, a fost plasat pe primul loc pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Sub aspect politic, este un traseist sadea în căutare veșnică de ciolan mioritic, nu a paharului Sfântului Graal, fapt trădat și de conformația sa rubicondă. Credinciosul și bătăiosul părinte a flirtat aproape cu toate partidele româneștiîn numai un deceniu: PDL, PSD, PP-USL, PNȚCD și (acum) AUR.  Cu 10-12 ani în urmă a fost un suporter înfocat al PDL și al președintelui Traian Băsescu, pentru care s-a bătut  ca un leu-paraleu cu prilejul referendumului pentru demiterea acestuia,  desfășurând o campanie forte în rândul românilor stabiliți în Statele Unite ale Americii. Poate că se va spovedi într-o bună zi cine l-a trimis și cine i-a comandat în misiunea pe care a avut-o pe Tărâmul Făgăduinței. După ce la București a ajuns la guvernare USL, constituită de PSD, PNL și PC (botezat ulterior PP-USL), încercat să se apropie de liderii acestor formațiuni, reușind la un moment dat să-i păcălească pe președintele PSD, Liviu Dragnea, și și pe președintele PP-USL, Dan Voiculescu, care l-au pus pe un loc eligibil (4), ca reprezentant al fantomaticului partid voiculescian, pe lista pentru alegerile europarlamentare din mai 2019.

Profitând de faptul că ambii aveau probleme penale grave, le-a intrat sub piele implicându-se, sub acoperământul de șef al organizației neguvernamentale denumite Coaliția Românilor din SUA, denumită pompos și Coaliția românilor pentru combaterea corupției (funcție din care a fost demis după ce a intrat în politică), într-o campanie critică la adresa abuzurilor Binomului SRI-DNA, în cursul căreia a fost promovat cu obstinație de postul de televiziune Antena 3 din trustul mediatic al lui Voiculescu. După circa un an de la accederea în Parlamentul European, și-a trădat binefăcătorii politici înscriindu-se în PNȚCD și devenind membru al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni de la Bruxelles. Țărăniștii autentici din Transilvania, grupați în jurul surorilor din București ale lui Corneliu Coposu și al rudelor din Cluj ale lui Iuliu Maniu, l-au privit cu circumspecție și nu l-au acceptat în cercurile lor. Părintele Chris a demisionat joi, într-un mod bombastic și sarcastic, din PNȚCD invocând motive demult știute, și s-a înscris în AUR, pentru a fi anunțat ca mare achiziție a acestei formațiuni la congresul desfășura în weekend la Alba Iulia. Adevăratul motiv al demisiei sale îl constituie faptul că nu a reușit să-i convingă pe liderii unei facțiuni țărăniste constituite în 2020, Alianța Țărănistă Națională, să accepte intrarea în așa-zisul Pol Suveranist și fuziunea  ulterioară cu AUR, dezamăgindu-l profund pe George Simion cu aerele sale de atotștiutor și atotputernic.

Conexiuni plauzibile cu generalii gemeni Coldea și Oprea

Am început să am suspiciuni cu privire la conduita lumească a părintelui Chris cu vreo șase ani în urmă, după ce, în plină campanie anti-DNA, mi-a solicitat date despre procurorii de la DNA Oradea și despre șefa lor supremă Laura Codruța Kovesi, de care m-am preocupat mai mulți ani ca parlamentar și apoi ca publicist. I-am livrat mai multe informații, inclusiv declarații politice, interpelări parlamentare și articole de presă, dar nu am constatat vreo valorificare a lor, astfel că mi-a încolțit gândul unei exploatări în orb. Dacă tot am făcut vorbire de un exercițiu de spovedanie, așteptăm ca sfinția sa să ne spună dacă are vreo legătură de rudenie sau de altă natură cu o familie Negrea din orașul său natal Zalău. Este vorba de familia Negrea din care descinde doamna colonel Dorina Coldea, soția de aproape trei decenii a generalului Florian Coldea, șeful operativ al SRI de tristă amintire. Soții Coldea au fost colegi de an la Academia Națională de Informații, iar Dorina a fost prima și marea dragoste a lui Florin, după cum ne-au mărturisit părinții generalului într-un debriefing amical la domiciliul lor din Târnova județul Arad. După ce a ajuns șeful operativ al SRI, Coldea a avansat-o  pe soția sa la gradul de colonel și a promovat-o șefă a Serviciului Protocol și apoi director al Centrului de Psihologie al SRI, funcție din care l-a ajutat pe soțul său să se descotorosească de mai mulți subalterni incomozi.

Potrivit unor surse locale, generalul Florian Coldea ar fi implicat într-o megaproiect imobiliar (mall, bază sportivă, blocuri de locuințe, parcări) la Zalău împreună cu un alt general, vechi colaborator și bun amic, Gabriel Oprea, printr-un afacerist săgeată al acestuia. Megaproiectul va fi realizat de dezvoltatorul imobiliar Petron Energy, pe o suprafață de teren de 12 hectare de pe amplasamentul fostei intreprinderi Armătura, care a fost cel mare obiectiv industrial din Zalău. Afaceristul proxy s-a lăudat unor apropiați că ar fi prieten cu George Simion și că s-ar vizita în familie cu liderul AUR.  Cert este că generalul sfertodoct dă de o vreme târcoale AUR , după ce a bătut vreo doi ani la poarta vecină a PSD. Relativ recent a avut loc o întâlnire, într-o localitate mai singuratică din preajma capitalei, cu un avocat care l-a apărat în ultimele procese penale (fost președinte al Curții de Apel București și al Consiliului Superior al Magistraturii) și cu un membru de vază al AUR, bine poziționat și relaționat cu George Simion, care a cumpărat de la Oprea (în condiții deocheate, care sunt în vizorul unor organe) casa cu sufrageria devenită celebră după alegerile prezidențiale din 2008.. La această întâlnire s-a discutat despre ținerea sub control a lui Simion și chiar despre o preluare a AUR în cazul în care Oprea va reuși să intre în AUR cu câteva mii de foști membri ai UNPR.

Milițienii UNPR în căutare de AUR

Simptomatic este că în ultima perioadă AUR a fost năpădită de numeroși milițieni deocheați care au fost membri sau simpatizanți ai partidului intereselor personale ale generalului izmenar. De exemplu, la Satu Mare Oprea încearcă să-l impună șef al organizației județene pe fostul comisar șef de poliție Ion Hoțea, absolvent al Școlii de Miliție de la Băneasa, care a ocupat funcția de șef al Serviciului de Cercetări Penale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, în care a comis numeroase abuzuri care nu au fost uitate de sătmăreni. Hoțea a ocupat și funcția de șef al Serviciului Satu Mare al Direcției Generale Anticorupție, în care s-a remarcat printr-o hoție și prostie cât casa. După ce s-a îmbătat cu trei subalterni la restaurantul Miorița din Satu Mare, situat vizavi de Palatul de Justiție, lângă care au parcat autoturismul de serviciu marca Dacia, la plecare au deschis forțat un alt autoturism marca marca respectivă, cu care au plecat în trombă, sub privirile stupefiate ale proprietarului, care a auzit sunând alarma sa și le-a strigat: ,,Hoților, nu-mi furați mașina!”.  A sunat imediat la 112, iar echipajul trimis la locul faptei a constatat că autoturismul spart și furat era parcat, la loc de cinste, în fața Inspectoratului Județean de Poliție.

După pensionare, Hoțea și-a făcut firmă de construcții și a primit cadou, în perioada în care Gabriel Oprea era ministru de interne, lucrarea de renovare a sediului Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Actualmente firma lui Hoțea lucrează subantrepriză la megaproiectul de la Zalău. La fel, un fost polițist abuziv și corupt, care a cochetat cu UNPR, a fost uns șef al organizației AUR din orașul Huedin județul Cluj, cu responsabilități în arealul clujean al Munților Apuseni. În perioada în care eram senator, am primit sesizări ample și documentate la adresa acestuia, atât de la cetățeni cât și de la colegi polițiști, care-i imputau, în principal, că, în calitate de șef al poliției rutiere locale, a favorizat mafia hoților de lemne și mafia permiselor auto din zonă.

Toate acestea ne îndeamnă să ne întrebăm dacă n-o fi totuși adevărate afirmațiile lui Liviu Dragnea că generalul Florian Coldea i-ar fi spus din 2014 că George Simion este omul lui. Vom trăi și vom vedea cât de curând.

             

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Valer Marian 269 Articole
Author

32 de Comentarii

 1. :)))) se „impresureaza singur,numai ce ciurucuri a luat la partida canarilor AUR zilele astea,adevarate deseuri umane parazitii Romaniei
  AURolacii mandri de lideul lor Ghitza Semi-om

 2. Daca Terhesh este din Salaj atunci alte comentarii privind ‘valoarea’ sa sunt inutile.

 3. Milițieni, infractori condamnați care fug de ispășirea pedepsei(poate că și Cherecheș va ajunge in AUR pe lângă deja existenții infractori), escroci cât cuprinde(o să intre și usr-isti la aur), una gloata formată din 85% infractori dovediți, pedepsiți și escroci, toți mincinoși cap coada, pare că partidele politice au în statut: daca nu ești infractor, nu ești condamnat, nu ești escroc, nu minți cu nerușinare, nu ai ce caută în politica bugetarilor de lux din Romania.

 4. Este de neinteles motivul pentru care poporanimea isi pune sperante in derbedeul George Simion…

 5. Nu-i de neînțeles: are loc răfuiala românilor cu îmbuibații pesede-penele-usere. Palma peste bucile lor rotofeie va veni la europarlamentare și ne va costa imaginea țării în exterior. Vina este a lui Johannis-Orban-Câțu-Ciucă, s-au jucat de-a hoții și vardiștii cu ciuma roșie, dar si a exaltaților trotinetiști, care au dovedit că tot dolarul este dumnezeul lor. După europarlamentare se va strânge așa, un bloc democratic, iar pesede-penele va livra un singur candidat pentru Cotroceni, pe Marceluș Covrigaru, care va fi bătut din tabelă, tot democratic, de Prostănac.

 6. nu cred ca Simion va candida la o primarie, pare o zvonistica pt a tine pe foc ciorba ardeleneasca, ar fi un mare esec. E inradacinat in votanti ”teoria” lui Sabin Gherman si sustinerea grupului de la Cluj legat prin: Vulpea de Salaj, Hava de Alba si interfata Raluca Turcan din Sibiu, cuib despre care presa tace, dar unde ar putea fi urmasul creatorului lui Iohannis. E un salt urias ca din suplinitor sa ajungi inspector general fara grade didactice, primar si apoi presedinte. L-as sfatui pe Simion sa-si dezvolta limbajul prin citit pt a depasi steriotipurile bune pt mase, dar insuficient pt altii. Nu-i suficient sentimentul de locuitor al tarii, de sufocare prin subjugarea de intureicul apusului, unii vor sa vada ca aveti specialisti, oameni capabili sa se scarifice, devenind negociatori economice asa cum face Polonia. Aveti nevoie de vizionari sa accepte sa fie sacrificati de oamenii lui Basescu daca vor face bine Romaniei.

 7. Cale liberă pentru Marcel ciolacu la prezidențiale.Adevarat om de stat,primit cu ușile deschise în marile cancelarii occidentale.Spre deosebire de toxicii extremiști și corupți:terhes,oprea,simion,grasa balena etc.

 8. A fost de ajuns ca BOR sa se asocieze cu AUR. Sau invers. Dar nu conteaza. A iesit la iveala mizeria si imoralitatea din randul popilor-securisti.

 9. L-am vazut aseara pe Simion incoltindu-l rau pe individul Cercel, care din pacate, din cauza emotiei momentului s-a comportat lamentabil, penibil, exact cum trebuie, ca un Vinovat. Vreau sa le transmit celor care s-au uitat in gura acestui incapabil, lacom si incompetent Cercel, ca sunt prosti fara margini. Cum naiba ai putea sa asculti si crezi ce spune individul ala indigerabil, nefrecventabil si total pe langa stiinta, ma depaseste.

 10. cârcotaș Te inteleg,ai o pornire launtrica prosteasca. Dar te intreb,cine mama ma-tii te-a pus sa votezi PSD ani la rand ? Si ce cauta in ecuatia ta USR? Este lozinca de partid AUR si PSD de a ataca USR. USR nu a fost la butoane decat 9 luni.Atat.AUR are in spate fosti securisti.Fosti militari care au tras in oameni la revolutie.De ce cazi in capcana populistilor?

 11. toti au securici in spate. ciocoii vechi si noi… mi-a spus cineva *** cu multi ani in urma: tu chiar crezi ca in „politica” ajung oameni neverificati si urmariti de noi?* si femeia de serviciu de la primarie are dosar la „ei”. in aparatul begetofag NU se angajeaza nimeni fara a fi CONECTATI LA „EI”!

 12. Coldea, Oprea, etc … Toate (editat) politice, toate (editat) umane, sunt lasate sa-si faca mendrele in continuare. Daca „organele” nu-i opresc, vom fi nevoiti sa-i oprim NOI.

 13. Mare frica de AUR… Cat despre Terhes, mai moale bai. Este singurukl roman din PE care ia atitudine in fata mizeriei de acolo. Si inca ceva: Biserica Greco-Catolica nu are pastori ci preoti. Reaua vointa a lu’ mariean se vede de la distamta.

 14. Din TITLU Nea Valer isi nimiceste frumusete de rechizitoriu politic…Prin TITLU induce impresia FALSA ca AGENTUL MULTIPLU Secu si KGB ar fi un biet neinregimentat care URMEAZA SA FIE CAPTURAT, dupa ce VA FI IMPRESURAT total intr-un viitor incert…

  Nea Valer o da in bara si cu RASPOPITUL pe care-l prezinta pe PERSOANA FIZICA, insul fiind UN VECHI AGENT DE SECURITATE LEGENDAT in SUA, ca de altfel o groaza de alti agenti cu acoperire de jurnalisti si „oameni de afaceri”!!!

 15. @axon deoarece votul nu mai functioneaza. Votezi degeaba de 30 de ani. Asa ca ori nu mai votezi, ori iti bagi piciorul si votezi AUR, Soso, UDMR etc. AUR nu se adreseaza celor care vin si voteaza (30%), ci celor care si-au pierdut speranta si nu mai voteaza ca nu au de ce. Daca AUR ar fi si mai extremisti, so dovedeasca ca sunt impotriva hotilor PSD,PDL, USR, ar lua si 50%.

 16. Simion este ideal primar la Cluuuuj, iar Terhes este spaima parlamentului european, 1 contra 700 ! Deocamdata au probleme cu parlamentul roman, sunt disperati sa treaca de 9% si sa puna alt pozar inlocuitor lui Simeion.

 17. Jur ca analizând ura viscerală cu care comentau postacii pe cotidianul la adresa altor partide aș fi zis ca sunt postaci AURisti.
  Dar acum văd ca de fapt sunt postaci pesediști undercover puși pe manipulare să nu meargă electoratul la vot să rămână la furat aceiași mafie de 34 de ani.

  Unde sunt mai cele peste 900 miliarde de euro furate de la români de mafioții de politicieni coordonați de securiști draci corupți și firmele lor căpușă ? În conturile bancare ale cui au intrat??

 18. Poate are domnul Marian pastor in lacasul de cult si crede ca toti sunt la fel…Ceea ce nu spune domnul este ca in Ardeal este conceptul de vinitura, asa ca Simion ca vinitura nu poate fi acceptat mai ales la Cluj, poate intr-un catun parasit…

 19. marin, stimă! Sunteți singura persoană imparțială și consecventă care vede dincolo de aparențe și de manipulările securiștilor.

 20. Uniunea Stricatilor Romani, haita de fascistoizi bolsevici retardati intelectual si moral? Singura lor menire e sa culeaga dezamagitii care au iesit din coloana, ca si AUR, si sa conserve/transfere intre clanuri mafiotice politice, Puterea.

 21. marin Da ma, dar macar sa aiba scoala. PSD-ii au fost votati de voi. Nici macar pe securisti cu carte nu stiti a vota. Tot pe cei analfabeti va reprezinta pe voi cu mentalitate de sclavi.

 22. Tarabostes A urla sau a guita nu inseamna ca ia atitudine.Ce crezi, l-a luat cineva in seama? Genul asta de galagie pentru votantii mici la minte este o manipulare atat de ieftina de ma mir ca mai prinde. Dar prinde la dobitoci ,cu scuzele de rigoare.

 23. ” Vrednic este” Odata ce popimea de-a invrednicit ajungi la bucatarie. Exact asa cum a fost Dragnea sfintit cu aghiasma de popimea lacoma,parsiva si prefacuta. Amin si doamne ajuta lu Simion sa urmeze calea lui Dragnea. Vreau sa cunosc retene noi din bucataria rromaneasca.Eventual retete dacice.

 24. La 12:35 lefegiii din avanposturi nu atzipisera cum sperasem:

  Intreaga TEVATURA inscenata de Secu are un unic SCOP si anume INGHETZAREA IN PROIECTUL tradus in viatza prin ASASINATE GENOCIDARE in 1989 de catre AGENTII SOVIETICI din STALPII INSTITUTIONALI ai Romaniei BOLSEVICE!!! Partide si partiduletze, grupari si AGENTI pe PERSOANE FIZICE, cu totii sunt trimisi la LUPTA CEA MARE inca de acum TREI ANI de cand Comintern-Directorat Pekin a declansat cel de-al TREILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL!!! Asa cum se practica si pe forumul PENSIONARILOR SPECIALI Secu, respectiv CALCANDU-SE
  pe BOMBEURILE BOCANCILOR CAZONI REGLEMENTARI si BOMBANDU-SI PIEPTURILE DE ARAMA, care mai de care mai „PATRIOTARZI”, care mai de care cu cate O ISTORIE FALSIFICATA IN MANA!!!

  Intoddeauna in ISTORIA de 175 de ani a GENOCIDULUI MARXISTOID/BOLSEVICOID/NAZISTOID/ LEGIONAROID/FASCISTOID s-a aplicat STRATEGIA FARAMITZARII FORTZELOR POLITICE, dupa care au fost REUNITE IN DOUA BLOCURI!!!

  Niciuna din FACATURILE Secu NU PUNE PROBLEMA si NU INITIAZA SUSPENDAREA lu Alogenul Secu-i, TOATE OPERAND TACIT in acest sens si astfel AUTODEMASCANDU-SE, plus ca NICIUNA NU VREA SCHIMBARI MAJORE!!! SCHIMBARI CONSTITUTIONALE dupa ce s-a dovedit ca LEGEA SUPREMA A PERMIS/PERMITE INCALCARILE GRAVE care AU ADUS ROMANIA GENERICVA in CATASTROFA prin care trece de 34 de ani!!!
  De aceea, cei care PLEDEAZA pentru INGFHETZAREA IN PROIECT sunt LA FEL DE CONDAMNABILI precum CRIMINALII pe care acum ii ataca in tromba si care sunt RESPONSABILII DIRECTI!!!

 25. I recently hired a contractor respecting some retirement community renovations, and I should suggest that I am uncommonly walking on air with their work. https://findapro.deltafaucet.com/contractors/joseph-m-salfi-jr-inc-plumbing-and-heating-37890-cape-may-court-house-nj They were professional, prompt, and went superior to before and beyond to certify that everything was done to my satisfaction. They were also altogether communicative during the unconditional convert, keeping me informed of any issues that arose and addressing them promptly. All-embracing, I quite approve this contractor to anyone in lack of quality mechanism and irregular chap service. As a result of you!

 26. AUR a fost NASIT cu URA sa SE greseasca …

  Schimbati SEFuu’, peste o Vreme, ca NU LE ARE, pentru un ROL Adevarat de nationalist Ponderat sik Decis.

  Aspect,
  Dictie,
  Frazare,

  NU sunt potrivite cu un Roal AUTENTIC,

  Daca s-a vrut Aducerea in Derizoriu si apoi, DezAmagirea Definitiva a Romanilor de NATIONALISM,

  S-A reusit … 🙂

  NU POTI FI CREDIBIL CA NATIONALIST ALIAT CU ZMECKERS !

 27. COMPLETARE IMPORTANTA
  NU POTI FI CREDIBIL CA NATIONALIST ALIAT CU ZMECKERS !

  Contradictie GRAVA, Ucigasa POLITIC, in Termenei !

 28. Nea Valer ar trebui sa se pozitioneze, respectiv sa ne spuna daca vrea doar „cosmetizari desteptocrate” sau isi ia inima-n dinti
  si risca sa se angajeze pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI IN VIGOARE cu accent pe ARTICOLELE vizand PREROGATIVELE EXCESIVE acordate atat direct, cat si indirect prin CSAT si NUMIRILE SECURISTILOR si MAGISTRATILOR SEFI, REALA SEPARARE A PUTERILOR IN STAT, apoi DEMILITARIZAREA DIRECTIILOR Securitatii si DEZIDEOLOGIZAREA BOLSEVICA, SCOATEREA PROCURORILOR DIN RANDUL MAGISTRATILOR!!!
  Nu in ultimul rand crearea de mecanisme reale control scoase de sub PATRONAJ POLITIC, respectiv al NOILOR SERVICII CIVILE si in ce-l priveste pe PRESEDINTE reducerea PREROGATIVELOR la SIMPLUL ROL REPREZENTATIV si de INVESTIRE in FUNCTIILE NUMITE DE CATRE PARLAMENT!!! PRESEDINTELE urmand sa fie NUMIT DE PLENUL PARLAMENTULUI!!!

 29. Pentru un ziar/site care se pretinde a fi conservator românesc cam nepermis de mulți trolli anti-români populează pe aici, pe la comentarii. Și nu e vorba că cenzura e o apucătură comunistă, că liberă exprimare, că bla-bla. Totuși ar trebui să fie un echilibru ținând cont că pe toate celelalte site-uri de știri antiromânești (cum sunt majoritatea de fapt) comentariile românilor patrioți sunt nepublicate, șterse, cenzurate încăt ai senzația, dacă stai să citești secțiunile de comentarii, la articole, că cei care populează România ar vrea-o desființată, eventual anexată Ucraineni sau împărțită pe bucăți, ortodoxia declarată organizație teroristă, înființarea unei familii să se pedepsească în sfera penalului, ș.a.
  De ce și la conservatori trebuie să citesc aceleași inepții debitate din capurile vide ale unor trolli vânzători pe doi arginți, de neam și țară?

 30. Uitati- va la figura lui ,, inteligenta”. Indivizi ca acestia , in perioada glorioasa a Regatului Romaniei , 1940 septembrie- 1943 , provenind din legionarii de jos, STB- isti, șoferi, tot felul de invartiti , dezaxați , erau trimiși pentru distrugerile provocate în țara, in anii ‘30 pe front sa lupte într-adevăr pentru patrie și popor. Cum crede acest pafarist prorus ca va putea să conducă o țară ca România ? Ce face el și tovarășii săi în Parlament sunt niște ,,pantomime” fără valoare pentru poporul român. Bbb

 31. SIEmion a fost avertizat de catre ambasada Izdrael (vorba A3) si de catre Departamentul de Stat SUA ca nu se admite un partid de legionari. Pai, fara simpatizantii Intarziati, AUR ramane un partid de otevisti, condus de finul unui condamnat pentru santaj si un viitor condamnat pentru pedofilie. O noutate politica in ROU.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.