Seychelles (VIDEO) Paradisul românilor a ajuns un iad

Starea de urgenţă a fost decretată în Seychelles, un paradis turistic, în urma unei explozii uriaşe care s-a produs în cursul nopţii într-o zonă industrială de pe insula principală, Mahé. În același timp s-au produs inundaţii catastrofale, soldate cu cel puuțin trei morţi.

Deflagrația s-a produs la o companie de construcţii şi cariere, unde explozibilii erau depozitaţi în patru containere. Explozia a devastat zona, spulberând magazinele şi distrugând locuinţele din apropiere de-a lungul coastei de est a insulei Mahé.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. imi pare rau de localnici. cat despre securicii vacantelor exotice, nu-mi fac grija. sunt atatea locatii unde banii obtinuti din talharii si crime asteapta sa fie cheltuiti.

  2. Dubios.. la nici un km de zona exploziei sunt cladiri intace, iar copacii de pe marginea locului exploziei sunt in picioare, neatinsi si se pretinde ca aeroportul este afectat la 4 km. Una peste alta, rezultatul este, ca doar lucratorilor esentiali si celor in tranzit „li se permite libera circulație”.

  3. Da,Seychelles paradisul SENIORILOR SPECIALI din Romania.Ceilalți seniori, așteaptă mărirea lui Ciolacu a pensiei în ianuarie și septembrie, pentru a putea cumpăra un covrig…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.