(VIDEO) Rudele ostaticilor au dat buzna în Parlamentul israelian

Tensiuni în Knesset (Parlamentul israelian). Rude ale unor israelieni ţinuţi ostatici în Gaza au dat buzna, luni, la o şedinţă a unei comisii parlamentare.

Oamenii le-au cerut parlamentarilor să facă mai mult pentru a-i elibera pe cei dragi lor, relatează Reuters. Au fost afișate și pancarte pe care scria: „Nu veţi sta aici în timp ce ei mor acolo”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

 1. sa le spuna Bibisor de ce nu a luat in seama avertismentele egiptenilor si nu numai?
  Pacat de oamenii nevinovati dar asa se intampla cand politicienii devin lacomi si fara inima!
  Au si ei fesenistii lor.

 2. „23 ianurie”
  e de rau … urmeaza USA „democratilor” nulandieri 🙂 ! 🙁

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  S H A L O M !

 3. Exista și evrei serioși Editat ăștia psihopați care și au sacrificat și care.si sacrifica cetățenii trebuie înlăturați sânt toxici ,malefici.

 4. Aceeasi idioti sau trolli platiti care sustin ucraina sustin si macelul din Gaza, astia-s o noua specie plamadita de mass-media in era netului, n-o sa aiba viata buna specimenele astea…

 5. „NU JUDECAȚI POPORUL ALES NICI PE REPREZENTAȚII LOR CHIAR DACĂ MAI EXISTĂ FARISEI PRIN PĂRȚILE ES,.,.,E!””

 6. vor sa nu se aplice „directiva Hannibal”,
  sa nu-i faca pa itzhok & shrull praf si pulbere
  la fel ca pe cei 25’000 de goyim.i

 7. „insurectie”… sa le dea cate 40-80 de ani cum le da licuriciu „criminalilor” din ianuarie 6 🙂

 8. Am o dilema … din taman „7 octombrie”

  De unde dracu-mpelitatul ante-stia MISHTEUAX
  ca urma un GENOCOD !

  Am doar 2-oua variante:

  1- mossad-ul stia si totul e voit, premeditat 🙂 !
  2- mishteuax chiar e un PROHET !

  Parerea ta … 1, 2 sau, 3 ? 😐

 9. Pe 23 ianuarie sunt alegerile primare republicane in New Hampshire. Castigator probabil Trump = MAGA = Potus. Shalom alehem

 10. Tine minte ! 😐
  Mishteaux CHIAR e un prophet ! 🙂

  SHALOM ! ❤️
  MAGA !

 11. Circ ieftin cu oligofreni că ține.

  Trump e papițoiul sionist nazist al lui Bibi.

  Uită de el.

 12. Nu omul in sine, creatzie divina, poate fi blamat. Cei care sunt sau vor sa fie la butoane sunt Rabyiile ce se cred deasupra fortzei divine, shi mai cu sion, mai cu zion=salam cu Zoia, au promis adunaturilor aceste de natzii ca ei vor fi regii shi imparatzii popoarelor, de fapt ei ascunzand ca adunaturile sunt in continuare robyii pe moshia lui Rothschild, la fel ca in Egypet, Babylon, samd. Mai este pana departe, asha cum Moise a vrut libertatea adevarata a lor, dar pacatul lor este ca parazitismul lor pe spinarea omenirii=opium popoarelor zicea rabya Marx, este mai mult placuta lor. Nenorocirea ca virusul acesta s-a raspandit, ex. tribul 13 Fortul Jilava. Sa nu dea cel de sus, ca dupa atatea jertfe shi sacrificii sa ne pomenim cu ei pe capul nostru ca in povestea cu Harapu Alb, se zice 3 mil.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Sa nu uitam ca eshalonul secund al nomenclaturishtilor chibutzului PCR, care dupa lovitura de stat a spionului rus rromica Ylici Y., continua cu succes distrugerea Romaniei, asta dupa ce Regele nostru i-a desfintzat legal dupa primul atentat cu bombe shi victime al lor in Parlamentul Romaniei. Pupincurishtii lor refuza sa omagiezele victimele=eroii noshtrii…

 13. „@Mishteaux spune:
  23 IAN. 2024 LA 0:26”

  Ti-am zis ca nu-s motivat IDEOLOGIC
  Qum n-am fost nici in 2016 … e doar un pariu ! 🙂
  SHALOM !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.