Vilă la preț de apartament. ANAF o vinde în februarie

ANAF scoate la licitaţie, pentru a doua oară, o vilă cu două etaje şi teren în Ploieşti, judeţul Prahova. Preț de pornire, 130.000 de euro.

SESCSR Ploiești organizează la sediul din Ploiești, strada Aurel Vlaicu 22, camera 609, judeţul Prahova, licitaţie publică deschisă în vederea vânzării următoarelor bunuri sechestrate:

– În data de 01.02.2024 ora 1200 în Ploiești, str Aurel Vlaicu 2, cam 609, județul Prahova, se va vinde la licitație următorul bun imobil – Imobil compus din teren în suprafață de 96 mp și construcție P+2E in suprafață totala de 231,9 mp din care 77,3 mp suprafața construita la sol în anul 1965 și suprafața de 154,6 mp (et 1 + et 2) construite și modernizate în anul 2008, fără autorizatie de construire, fără Carte funciară, situat în Ploiesti, strada Jupiter nr. 19, judetul Prahova, proprietatea debitorului (…), cu domiciliul în Ploiești, preț de pornire a licitației 658.117 lei, este anunțul postat.

Vila se află la a doua licitaţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. dupa cum arata la primul cutremur mai serios devine o gramada de moloz…..

  2. Singurul lici-Ta(o)nt , va fi Statul (datoria public-privata). Proprietarul terenului a….vandut. Dezvotatorul a…falimentat. Ante-pre NORUL,,,s-a evaporat! Sa pastram decenta limbajului ;))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.