Vlad Voiculescu, în fața procurorilor

Vlad Voiculescu va fi audiat vineri, începând cu ora 10.00, la sediul DNA, a anunțat fostul ministru al Sănătății la Digi24.

Totuși, el a ținut să precizeze că „ministrul Sănătății nu a fost implicat în decizia de cumpărare a vaccinurilor”, adăugând că „CNCAV făcea demersul pentru achiziție (…)Ministrul doar semna fișa de comandă de la CNCAV”, a punctat Voiculescu.

„Ce vă pot eu spune foarte clar – și am spus-o de vreo 100 de ori până acum, dar o repet până la a mia oară – este că toate contractele au fost semnate de către CNCAV (Comitetul Național pentru Coordonare Activităților de Vaccinare), de reprezentantul CNCAV (Valeriu Gheorghiță, ulterior de Andrei Baciu, n.r.), cu mandat de la premierul Cîțu. Ministerul Sănătății și eu personal nu eram implicați nici la nivel de decizie, eu nici măcar nu eram informat.”, a spus USR-istul, la Antena 3.

În dosarul vaccinurilor, fostul premier Florin Cîțu a fost pus sub acuzare. Prejudiciul ar fi de peste 1 miliard de euro. Acest dosar îi vizează şi pe foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Ieri, și fostul premier Florin Cîțu a aflat că procurorii au declanșat urmărirea penală împotriva sa.  Procurorii spun că acesta, în lipsa unor documente și fără date științifice, a semnat două memorandumuri prin care Guvernul a achiziționat mult mai multe doze de vaccin decât ar fi avut nevoie România, raportându-ne la populație.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. rafila, alt-rahat, orban, vela, tataru…? toata clica de criminali, nu? tataru cu achizitiile de masti? nu? alt-rahat cu ventilatoarele, izoletele, care zac acum si putrezesc in depozite? CRIMINALILOR! TRADATORILOR!

 2. ..nu mai umblati dupa …hoti parati domnilor…CATU I singurul operator ..el a operat de unu singur…LA ORA ACEEA MINISTRU ERA DOAMNA …DAR CU DELA SINE PUTERE ..ACEST MIZERABIL A PRELUAT ATRIBUTIUNILE MINISTRULUI SANATATII..SI A OPERAT FARA TEAMA ..DAR SE VEDE CA IN SPATE ARE O GARDA PRETORIANA …NORMAL SUMA FURATA AVEA ,ENIREA SA SATISFACA ORICE PRETENTIE ..ASA CA NENOROCITU ASTA O SA RAMANA CURAT SI SI CU BANII INSUSITI….PARTEA LUI DESIGUR.DACA AUTORITATILEVOR CONTINUA SA SE BALBAIE SKI NU L VA CERCETA SI IN FINAL ACUZA …daaa slabe sperante I S AU TOLERAT TOATE MIZERIILE COMISE…DOMNULE PRIM MINISTRU …D E Z A M A G I T I .

 3. Va vedem din Bruxelles! Coruptia UCIDE!
  Cer pedeapsa maxima si distrugerea tuturor documentelor manjite de coruptia putinista!
  Sa traiesc bine si Slava!

 4. Va vedem din sediul Pfizer!
  Coruptia ucide!
  Fara corupti in coloniile UE!
  Cerem pedeapsa maxima si plata tuturor restantelor!

 5. Au trebuit sa moara oameni ca sa condamnam vinovatii ptr prejudiciul de 1 miliard!
  Va vedem din Sibiu!
  Coruptia ucide!
  Fara corupti daca e ordin cu placere doar pe mine sa nu ma cere!
  Slava si sa traim bine in vacante!

 6. Jos coruptia!
  Va vedem din SMURD!
  Coruptia ucide dar nu am eu treaba!
  Fara corupti care nu se pricep!
  Free Palestain!

 7. Va vedem din Fundatia Bil si Melinda!
  Coruptia Ucide! Parteneriatul Public-Privat Salveaza!
  Fara corupti de nivel laba gastii!
  Vaccinul e sigur si eficient, conturile noastre stau dovada!

 8. As da vina pe Ursula dar Editat pe mine de frica.
  Sper totusi sa scap cu ce am pus deoparte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.