A fost lansată licitația de manuale pentru clasele I, a II-a și a III-a

Ministerul Educației a lansat joi licitația pentru achiziția de manuale școlare tipărite și digitale pentru toate disciplinele de clasa a III-a, potrivit Agerpres.

Potrivit site-ului www.seap.ro, licitația este și pentru manualele de clasa I și a II-a, la materiile la care nu fusese desemnat vreun câștigător anul trecut.

Pentru toate cele trei loturi, valoarea este de peste 36,5 milioane lei fără TVA, limita depunerii ofertelor fiind 8 iunie, iar ofertele vor fi deschise cu o zi mai târziu.

Autoritatea contractantă este Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) care se află în relație de subordonare față de de Ministerul Educației. Acordul-cadru poate fi încheiat cu maximum 3 agenți economici, durata acestuia fiind de 48 luni. Potrivit condițiilor MECȘ, manualul școlar, în variantă tipărită, trebuie să fie însoțit de varianta digitală.

Editurile participante la licitație vor putea depune oferte pentru una sau mai multe discipline.

O altă condiție de participare la licitație este aceea că o firmă trebuie să aibă o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 1.000.000 de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.