Adamescu, despre falimentul Astra: Allianz și Generali vor prelua toată țara, prețurile se vor dubla

Dan Adamescu, patronul Astra Asigurari, sustine intr-un interviu acordat HotNews.ro ca scopul ASF si KPMG a fost blocarea unui posibil investitor in Astra si nu acela de a atrage un investitor strategic.

”Eu v-am spus cât am putut, restul nu înțeleg. Nici nu știu cine înțelege. Poate sunt unii care înțeleg, oricum este o pierdere uriașă pentru România. Țara asta nu va mai putea avea un asigurator local. Dacă în anii 2000 când am luat-o îți trebuia 100 de milioane, acum îți trebuie miliarde să faci un asigurator. Ce se va întâmpla acum? Allianz și Generali vor prelua toată țară, și clienții Astra, și la anul se vor dubla prețurile. Pentru că cine a ținut prețurile jos a fost Astra. Noi am fost foarte concurențiali, am luptat și ca să fim numarul unu am avut prețuri foarte competitive. Astea vor dispare. Vom plăti cu toții”, a aspus Adamescu pentru HotNews.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.