Adrian Năstase publică „Ziarul Andrei Năstase”

Fostul premier Adrian Năstase a publicat pe blogul său o foaie pe care fiul său Andrei a scris câteva rânduri acum mai bine de două decenii sub titlul „Ziarul Andrei Năstase”.

„Am găsit, recent, singurul exemplar al unui ziar din 1993. Pare că, în acea perioadă, presa nu era liberă iar mesajele circulau sub formă de samizdat. Asta și pentru că nu exista facebook-ul… Pare că opiniile erau mai echilibrate. Rezultă și faptul că Andrei se ocupa de politică încă de la 7 ani…”, a scris Adrian Năstase într-o postare intitulată „Starea presei în urmă cu 20 de ani”.

În „ziar” fiul lui Năstase concluziona că „Iliescu este un om deștept”, „Meleșcanu este cel mai bun ochitor”, iar „Coposu are probleme în Parlament”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.