Blaga își face curaj: Tema moțiunii de cenzură va fi…

Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat sâmbătă, la Bistrița, că tema moțiunii de cenzură pe care o pregătesc liberalii va fi una „de nerefuzat” pentru celelalte forțe politice.

„Există două posibilități să ajungi la guvernare: prin alegeri anticipate, dar practica românească arată că acest lucru este cam imposibil și, în al doilea rând, pentru că nu cred că Ponta o să-și dea demisia, printr-o moțiune de cenzură. Nu vă putem spune acum, deși noi cam știm care va fi tema unei moțiuni de cenzură, dar va fi una de nerefuzat, în sensul în care ea este impusă de agenda cetățeanului. Și să vedem noi atunci cine se va asocia unui asemenea proiect de moțiune de cenzură, pentru că domnul Hunor a spus bine ieri: domnule, ia să vedem textul moțiunii”, a declarat Blaga.

Acesta a mai precizat că draftul programului de guvernare propus de PNL a fost transmis UDMR, UNPR, minorităților naționale, dar și lui Mircea Geoană, forma finală urmând să fie aprobată în Colegiul Director Național a partidului, de la începutul lunii mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.