Caz incredibil în Sălaj

Doi hoți în stare ebrietate au mers de trei ori în aceeași locuință pentru a fura băutură. Inițial, aceștia l-au bătut pe proprietar și i-au furat un bidon cu vin, după care s-au întors de alte două ori la locuința victimei deoarece au spart damigenele furate pe drum.

Informația apare într-un document al procurorilor.

„În noaptea de 6/7 ianuarie, în jurul orelor 2,00, inculpații, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat la locuința persoanei vătămate Opriș B. Ștefan, au pătruns în interior prin forțarea ușii de acces, i-au aplicat amândoi mai multe lovituri în zona feței, cauzându-i leziuni ce necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale și au sustras un bidon din sticlă conținând circa 25 de litri de vin.

Din cauza loviturilor aplicate și a stării de ebrietate în care se găsea, persoana vătămată și-a pierdut cunoștința și și-a revenit doar a doua zi dimineața. Inculpații au intenționat să se deplaseze la martorul Grebenar Marius și să consume la locuința acestuia alcoolul sustras, dar pe drum au spart bidonul din sticlă. Din acest motiv, inculpații s-au întors la locuința persoanei vătămate și au mai sustras un bidon din sticlă conținând cantitatea de 50 de litri de vin. Pe drum spre locuința martorului, inculpații au spart din nou bidonul din sticlă. Inculpații au revenit pentru a treia oară la locuința persoanei vătămate și au sustras încă un bidon din sticlă conținând cantitatea de 50 de litri de vin”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a inculpaților.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.