×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 12:55
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Bătaie între 50 de adolescenți în capitala Austriei
Ce se întâmplă când cecenii se întâlnesc cu afganii la Viena

Șapte adolescenți cu vârste între 14 si 17 ani au fost răniți, iar alți cinci au fost arestați de polițiștii din Viena după o bătaie ce a izbucnit între grupuri de afgani și ceceni. În incident au fost implicați 50 de băieți. Unii dintre ei au suferit lovituri potențial cauzatoare de moarte. Tinerii erau înarmați cu cuțite, bâte și bare de fier.

Totul s-a întâlmpat în urma unor amenințări reciproce pe rețelele de socializare. Imediat după ce un grup de ceceni a ieșit dintr-un centru pentru minori din Viena au fost întâmpinați de afgani și a început bătaia.

Directoarea centrului spune că personalul nu a observat vreun indiciu despre ce avea să se întâmple și că a fost o bătaie prin care băieții doreau să-și salveze ”reputația”.

Asemenea incidente nu sunt noi în Austria, însă ele se pot agrava pentru că sunt asociate acum cu actuala criză a imigranților. Austriecii care locuiesc în zonă au spus ca acum le este frică să iasă din casă. În urmă cu zece ani în Austria au sosit circa 30.000 de ceceni care fugeau de războiul din republica caucaziană. Diasporă cecenă din Austria a devenit atunci cea mai mare din Europa. Lucrurile s-au schimbat odată cu războiul din Afganistan. Afganii i-au depășit numeric pe ceceni.

Cele două comunități sunt asociate cu creșterea infracționalității, cu luptele pentru împărțirea teritoriului, pentru femei și pentru apărarea ”onoarei” în Viena, dar și în Graz, Salzburg sau Linz. Presa arată că, deși trăiesc în comunități patriarhale, 50% dintre ceceni și afgani nu au un tată acasă, nu au mulți ani de școală și somajul este ridicat în rândul lor.

Călin MarchieviciPublicat Marţi, 08 martie 2016
2936
 | 2
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
+1
asa fac si la ei acasa....trebuie lasti sa se casapeasca iar supravietuitorilor sa nu li se acorde asistenta medicala gratuita...pusi sa plateasca pagubele ( romanilor asa li se-ar face) si daca nu, sa fie expulzati
Publicat Joi, 10 martie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+2
Sa primeasca cat mai multi cretinoizi din astia .......au nevoie de " protectie " sarmanii refugiati...
Publicat Miercuri, 09 martie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+9
Eu propun sa se organizeze lupte de gladiatori, cu Mutti Angelika in tribuna principala pe post de imperator si ridicind degetul (nu ala mijlociu, pe ala i-l ridica acum aproape toata Europa) cind va dori sa gratieze cite vreun combatant, mai falos sau mai dotat in bicepsi, taman bun sa dea cu matura pentru 1 euro/ora la grupul VW !
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
anado tauriga
+9
înmulţeşte-i Doamne(Allah) ca frunza şi ca iarba în toata austria...
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
SaakasBilly
+11
Merkel a zis ca exact de aceea trebe arabii adunati de peste tot ,pen'ca ei au o metoda mai buna,ei fara sa intrebe "fetele " le incaleca si apoi le imbraca complet acoperite in negru ,din momentu' ala e proprietatea lor,asa ca nu o sa mai fie pentru ce sa se mai hacuie intre ei cecenii cu afganii!! Merkel a fost totdeauna foarte dhashteapta !! Mai putzin si nu mai trebe' nici sa ne batem capu' sa aparam crestinismu' ,ca nu va mai fi ce !! Catedralele si bisericile vor ramane ca monumente istorice ,binenteles daca nu le vor dinamita....asa zishii "teroristi" !!
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Stevenson
+22
Mai trebuie. Austriecii mai au nevoie si de sirieni si irakieni, ca au vazut cat de binefacatoare este prezenta islamistilor la ei in tara. Daecat tigani care sa le manance lebedele, mai bine islamisti agresivi, sa simta ca traiesc, sa li se urce nivelul adrenalinei.
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Alaric @ Stevenson
0
Fac si ei asa pentru ca sunt tineri si sant plini de energie . Cand vor inainta in varsta se vor linistii si nu vor mai face probleme. Nu-i asa ?
Publicat Miercuri, 09 martie 2016
+Răspunde
Anchetator
+19
zici ca esti in mahalaele Craiovei,unde se bateau ai lui Frumosu cu ai lui Splendidu:)))
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Ecaterina @ Anchetator
+14
Spunele pe nume: indieni-acesta este numele cerut inclusiv de majestatea sa regele Cioaba ,care a cerut cetatenia indiana pentru peste douazeci de milioane de tigani pe care unii ii ocarasc romi,plecati in bejenie pentru un trai mai bun.In felul acesta avem in Romania mai multi indieni decat maghiari !...sa nu inceapa sa se certe pentru avantaje .
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Anchetator @ Anchetator
+6
@Ecaterina: Te rog Ecaterina,maharajah Dorin si ,respectiv,maharani Sighisoara!Putina deferenta ,e fiinte regale!maine poimaine primesc vreun palat in Punjab sau in Sind si pasapoarte pachistanezo-indiene!
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Amy
+16
Raspuns: Rade Moise de face pipi pe el! Doar ei au scenarizat si conclus acest exod !
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Jorj @ Amy
+8
E vesnic ud de atat ras. Are nevoie de Pampers. Mai curat si mai uscat.
Publicat Marţi, 08 martie 2016
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 17 ore şi 12 minute