×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 25 septembrie 2017, 16:33
EUR (€)
+0.0015 ↗
4.5965 RON
USD ($)
+0.0354 ↗
3.8670 RON
• • •
Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru

Comisarul Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, apare în mai multe fotografii de pe un site de socializare alături de o apropiată a lui Nuţu Cămătaru.

Aceeaşi tânără a fost fotografiată şi alături de Bogdan Niţă, reţinut pentru trafic de droguri, el furnizând cocaină, comprimate de ecstasy şi cannabis, către consumatorii de droguri, în cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti, conform Pro Tv. Acesta frecventa cele mai cunoscute cluburi şi era acceptat de majoritatea clanurilor.

Christian Ciocan califică drept o aberaţie asocierea lui cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru în pofida fotografiilor care îl prezintă alături de aceasta la o petrecere.

Publicat Miercuri, 14 martie 2012
2123
 | 1
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
a.s.
+2
ca sa vezi, ce chestie! ce noutate! si pe maria basescu a vazut-o o lume intreaga primind aur si petrecand cu tigani care nu-si justifica nici gramezile de bani, masinile, turnuletele si nici libertatea. varfurile tuturor institutiilor din tara asta ciugulesc din palma interlopilor. ciocan nu trebuia sa mai fie in politie de cand se lauda, printre altele, ca este indragostit de un poster
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
plutonier tuzgureanu
+3
să trăiţi domnu' ciocan ! bună putoarea ! nu îi trageţi câteva ciocane în bot? e şi păcat să o iertaţi. la finalizare, doar, să daţi puţin pe lângă guriţa ei ca frăguţa, să nu se sperie fata. că vă ştiu bărbat cam stătut, că aşa-i în regim militarizat. ciocane, ciocane, că tu erai ultimul bastion liber de corupţie al poliţiei române şi uite că ne făcuşi de râs. e clar: toată poliţia este cu interlopii. aşadar, noi cetăţenii rămâne să ne apărăm singuri. oricum, eu nu mai calc în viaţa mea la coafor. mai bine mă bigudez singură, acasă.
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
Io-rga
+1
He, he, he,..Ceea ce era de demonstrat. Pai e clar dintotdeauna cum ca politia romana si borfetii din clanurile tzganesti sunt rude apropiate, mana in mana. Uite, cum se fac, devin, sogori.
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
Recomandate
Tăriceanu vede o lovitură de stat
Publicat acum 9 ore şi 8 minute
O lovitură în plexul românilor
Publicat acum 26 minute
Cristian Tudor Popescu, desființat de un preot
Publicat acum 7 ore şi 6 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 24 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Constatând că actualul premier al României nu poate fi câtuși de puțin păcălit de cineva, după cum au dovedit mai multe episoade, în frunte cu cel cu băncile, mi-am luat cutezanța, în virtutea celor peste trei sferturi de veac de ființare prin România, să vă aduc spre luare aminte câteva lucruri care să vă împiedice de a vă păcăli, cumva, singur.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 20 ore şi 43 minute