×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 iulie 2017, 05:48
EUR (€)
+0.0028 ↗
4.5656 RON
USD ($)
-0.0312 ↘
3.8936 RON
• • •
Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru

Comisarul Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, apare în mai multe fotografii de pe un site de socializare alături de o apropiată a lui Nuţu Cămătaru.

Aceeaşi tânără a fost fotografiată şi alături de Bogdan Niţă, reţinut pentru trafic de droguri, el furnizând cocaină, comprimate de ecstasy şi cannabis, către consumatorii de droguri, în cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti, conform Pro Tv. Acesta frecventa cele mai cunoscute cluburi şi era acceptat de majoritatea clanurilor.

Christian Ciocan califică drept o aberaţie asocierea lui cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru în pofida fotografiilor care îl prezintă alături de aceasta la o petrecere.

Publicat Miercuri, 14 martie 2012
2116
 | 1
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
a.s.
+2
ca sa vezi, ce chestie! ce noutate! si pe maria basescu a vazut-o o lume intreaga primind aur si petrecand cu tigani care nu-si justifica nici gramezile de bani, masinile, turnuletele si nici libertatea. varfurile tuturor institutiilor din tara asta ciugulesc din palma interlopilor. ciocan nu trebuia sa mai fie in politie de cand se lauda, printre altele, ca este indragostit de un poster
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
plutonier tuzgureanu
+3
să trăiţi domnu' ciocan ! bună putoarea ! nu îi trageţi câteva ciocane în bot? e şi păcat să o iertaţi. la finalizare, doar, să daţi puţin pe lângă guriţa ei ca frăguţa, să nu se sperie fata. că vă ştiu bărbat cam stătut, că aşa-i în regim militarizat. ciocane, ciocane, că tu erai ultimul bastion liber de corupţie al poliţiei române şi uite că ne făcuşi de râs. e clar: toată poliţia este cu interlopii. aşadar, noi cetăţenii rămâne să ne apărăm singuri. oricum, eu nu mai calc în viaţa mea la coafor. mai bine mă bigudez singură, acasă.
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
Io-rga
+1
He, he, he,..Ceea ce era de demonstrat. Pai e clar dintotdeauna cum ca politia romana si borfetii din clanurile tzganesti sunt rude apropiate, mana in mana. Uite, cum se fac, devin, sogori.
Publicat Miercuri, 14 martie 2012
+Răspunde
Recomandate
Mici și bătuți peste tot
Publicat acum 11 ore şi 37 minute
Tudose bagă mâna în poșeta lui Firea
Publicat acum 15 ore şi 42 minute
Bombă: Ce i-a pregătit PSD procurorului general
Publicat acum 20 ore şi 33 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat Marţi, 25 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ion Spânu

Oricît de mare ar fi emoţia în faţa uciderii poliţistului Sorin Vezeteu în gara Suceava de către un dezaxat mintal, aceasta nu trebuie să fie motivul întunecării minţii tuturor.

Ion SpânuPublicat acum 9 ore şi 57 minute