Cioloş: USR să nu mai folosească numele meu

Fostul premier Dacian Cioloş spune că nu s-a pus niciodată problema unei negocieri pentru a deveni membru al Uniunii Salvaţi România, cum spunea preşedintele formaţiunii şi cere USR să nu mai folosească numele său.

„I-am spus deja domnului Nicuşor Dan de o săptămână că nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloş în USR şi nu asta a fost problema de la început! Ei trebuie să îşi rezolve problemele interne din partid şi ar fi bine să nu folosească numele meu”, a declarat Dacian Cioloş pentru Digi24.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că i-a trimis o invitaţie oficială lui Dacian Cioloş să intre în Uniunea Salvaţi România şi a primit răspunsul că solicitarea va fi analizată. Purtătorul de cuvânt al partidului, Dan Barna, a spus, la rândul său, că Cioloş, dacă se va decide, nu va veni în USR ca „persoană fiziciă”, ci cu echipa sa de oameni „competenţi şi valoroşi”.

„A fost transmisă (invitaţia – n.r.) marţi, acum opt zile. Am primit răspunsul că va fi analizată. Oricine poate să intre în orice moment în USR dacă îndeplineşte condiţiile de admisibilitate”, a precizat Nicuşor Dan.

Dan Barna a afirmat, la rândul său, că, în perioada imediat următoare, echipa lui Dacian Cioloş va discuţa cu reprezentanţii USR pentru a stabili cadrul cel mai potrivit prin care fostul premier se poate alătura formaţiunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.