Cu ajutorul cui a băgat mâna Iohannis în buzunarul românilor

Victor Ponta face dezvăluiri importante despre fostul premier Dacian Cioloș și despre președintele Klaus Iohannis, conform b1TV.

În concepția sa, Ponta spune că Iohannis a umblat la buzunarele românilor și că Ghinea&co au furat 11,5 miliarde de lei.

“Cititi aceste date : in 2016 veniturile Bugetului Romaniei au scazut cu 11,5 miliarde de RON fata de anul 2015 ( din care 8 miliarde doar de la fonduri europene) !!!! 2,5 MILIARDE EURO!! Desi Ciolos a prezentat in Parlament un buget de 235 miliarde a incasat 221 ( in 2015 se incasasera 232)!

UPDATE – acum aflu ca in plus fata de aceasta „gaura” la Buget exista si o alta la fel de grava : ANAF a rambursat catre companiile private cu 3,15 MILIARDE RON mai putin decat in 2015!!! Guvern „de dreapta” pe naiba!

Iohannis a bagat mana in buzunarul romanilor si cu ajutorul lui Ciolos, Ghinea & Co le-a furat 11.5 MILIARDE DE RON ( adica 2.5 MILIARDE DE EURO)!!!

Acum intelegeti de ce „a fost nevoie sa moara oameni”?!?! Pentru 2,5 MILIARDE DE EURO!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.