Cu maşina în râul Dâmboviţa (Foto)

O maşină a plonjat în râul Dâmboviţa după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism, în noaptea de luni spre marți, șase persoane fiind rănite în urma accidentului.

Accidentul s-a produs la intersecţia Splaiului Independenţei cu Şoseaua de Centură a Bucureştiului.

Şoferul unui autoturism marca Audi, în care se mai aflau patru pasageri, nu ar fi dat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism, marca Golf, în care se afla doar şoferul, primul autovehicul plonjând în râul Dâmboviţa.

Toate cele şase persoane implicate în accident au fost rănite.

La sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei victime erau în stop cardiorespirator, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

FOTO: ISU Bucureşti-IlfovFOTO: ISU Bucureşti-IlfovFOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

content-imageFoto: ISU Bucureşti-Ilfov

Accident grav și în Pipera

O femeie de 37 de ani a murit, marți, în Capitală, după ce taxiul în care se afla ar fi pierdut controlul direcției, a lovit un parapet și s-a răsturnat, în timp ce cobora pe Podul Pipera, a anunțat Brigada Rutieră a Poliției.

Șoferul taxiului a fost rănit ușor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.