Cum a rămas un german fără carnet în România

Polițiștii au depistat în trafic, pe autostrada A1 București – Pitești, un cetățean german care conducea cu viteza de 191 km/h.

„La data de 7 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române au depistat un bărbat, care conducea cu viteză excesivă. Astfel, în zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul București — Pitești, cu viteza de 191 km/h”, anunță IGPR într-un comunicat.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

Potrivit unor surse, cetăţeanul german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h, se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la celebra cursă a bolizilor Gumball 3000, care are loc în Capitală.

Participanţii la raliu au pornit din Irlanda, au traversat Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Germania, Cehia, Italia şi Ungaria şi au intrat în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Încă de la intrarea în ţară însă, şoferii de lux au fost atenţionaţi de către poliţişti să circule cu viteză normală, legală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.