Cum sunt copiii afectați de pandemie, află la „Tu ce zici?“

Suntem la un maxim de la începutul pandemiei și ar fi și mai mulți, dacă am avea paturi, avertizează conferențiarul Ovidiu Bedreag, de la Timișoara. Medicul, specializat pe ATI, atrage atenția că, la Timișoara, numărul pacienților este foarte mare și pentru că se testează mult și dezvăluie că „sunt pacienți care stau 2-3 zile în urgență, până se eliberează un pat la ATI“.

Profesorul Gheorghe Piperea, invitat și el al emisiunii difuzate de luni până joi, ridica o serie de întrebări legate de persoanele vaccinate și de faptul că și aceștia ar putea fi carantinați. De asemenea, el afirmă că „98% dintre cei îmbolnăviți s-au vindecat“ și se întreabă „De ce ne concentrăm pe vaccin?“.

La rândul său, academicianul Ilie Bădescu a pus în discuție efectul pe care pandemia îl are asupra copiilor.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. Se generalizeaza otevizarea spre ote-radiovizarea, cumva?! Prefer in locul invitatului altceva mai bun. Scuze, nu-i mai pot suporta plangandu-se si aruncand cu vinovatii si restrictionari.

  2. RESPECT PENTRU DOMNUL AVOCAT PIPEREA! Felicitari pentru emisiune! CAUTATI ROMANI PENTRU ROMANI SI PENTRU ROMANIA! NU „SPECIALISTII” PLAN-DEMICI!

  3. Buna ziua.

    O emisiune foarte buna buna – ma refer la cea din 24.03. Felicitari!

    Va recomand sa-i intrebati pe cei care declara ca (numai) vaccinarea va rezolva problema pandemiei (si ca nu este nevoie de masuri restrictive) la ce data cred dlor ca se va vaccina proportia neecesara de cca 70% din populatie si ce facem pana atunci?

    Succes in continuare!
    Max

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.