Imagini virale pe străzile Londrei

Mai mulţi cai, între care unul plin de sânge, au fost scăpaţi de sub control în Londra. Armata a fost chemată să ajute la localizarea animalelor, au anunţat miercuri autorităţile din capitala britanică, relatează Reuters şi AFP.

Cel puţin patru persoane au fost rănite.

Scenele bizare au avut loc în inima Londrei, în apropiere de Buckingham Palace şi de sediul Guvernului Britanic, animalele fugare gonind pe lângă londonezii derutaţi care îşi desfăşurau naveta de dimineaţă.

”Mai mulţi cai de cavalerie au scăpat în timpul unui exerciţiu de rutină în această dimineaţă. Toţi aceşti cai au fost acum recuperaţi şi duşi înapoi la bază”, a precizat un purtător de cuvânt al Armatei britanice într-un comunicat.

”Mai mulţi angajaţi şi cai au fost răniţi şi primesc asistenţă medicală adecvată”.

Autorităţile medicale au spus că patru persoane au fost transportate la spital după ce au fost rănite.

Televiziunile au difuzat imagini în care apare un cal înşeuat, aparent acoperit de sânge, care alerga pe stradă alături de un alt cal, negru.

Poliţia Metropolitană din Londra a spus iniţial că autorităţile încearcă să localizeze ”mai mulţi cai, care în prezent sunt liberi în centrul Londrei”, dar ulterior a confirmat că toate animalele au fost găsite.

Caii aparţin Cavaleriei regale, care îndeplineşte rolul de gardă oficială a suveranului britanic şi ia parte al angajamentele ceremoniale. Caii sunt cazaţi în barăci din Hyde Park, la o distanţă de circa un kilometru şi jumătate de Buckingham Palace.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

9 Comentarii

 1. …5g…? ha! ceva i-a inspaimantat foarte tare…traumatizati… drogati… cred ca a fost o actiune dubioasa de tip woke…

 2. ***Ezekiel nu menționează culoarea tuturor celor patru cai. Menționează doar culoarea a trei cai: roșu, măcriș, alb. „Măcrișul” se referă la un amestec de roșu și alb.
  Sunt menționate patru care și fiecare car este tras de un grup de cai, care sunt de culori diferite. Primii cai sunt roșii. Ceilalți cai sunt negri, albi sau „pătați”. Apoi, versetul 5 explică că acești cai sunt „cele patru duhuri ale cerului”. Albul simbolizează victoria sau pacea în prima jumătate a tribulatiilor…
  Inversarea ordinii cailor albi și a cailor negri în viziunea lui Zaharia față de ceea ce vede Ioan despre cei patru cai. În viziunea lui Zaharia, caii albi îi urmează pe caii negri în călătoria lor spre nord, indicând un timp de judecată și distrugere, urmat de victorie și pace.

 3. Cred că au realizat că Rishi Rromburak este prim ministru și pe aici ți-e drumul

 4. Fug din armata britanica cum fug mobilizatii voluntar din abatorul lui Zelenski

 5. La indieni,vacile umbla libere,nu caii,dar probabil ca in UK traditia indiana inca nu e respectata ad literam

 6. Și caii sunt stresați/drogați! De călăreți nu mai vorbim!

 7. ,,Klaus Schwab Rothschild, familia Battenberg (British Royals), Hillary Clinton Rockefeller, Barack Obama Hitler, Bill Gates și Dr. Anthony Fauci au fost cu toții executați la Guantanamo Bay, potrivit lui Pascal Najadi, fiul cofondatorului Forumului Economic Mondial care pretinde a fi direct implicat.
  Surse din Mossad confirmă că și membrii regali britanici au fost uciși. Acesta este motivul pentru care caii fără călăreți – unul dintre ei este vopsit în roșu pentru a arăta ca sângele – galopează în jurul Londrei. În Apocalipsa 6:2, Ioan descrie că a văzut cei patru călăreți ai Apocalipsei și descrie cum „s-a uitat și iată un cal palid; și numele lui care stătea pe el era Moarte și iadul l-a urmat”.
  Acum, Curtea Penală Internațională emite mandate de arestare pentru Benyamin Netanyahu și alți oficiali israelieni. De când Blinken a plecat din China cu mâinile goale, facțiunea Rockefeller rămâne cu siguranță fără bani rapid.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.