Deputat PNL, de ziua lui Antonescu: Locul lui este în prima linie

Deputatul PNL Mircea Dolha îi urează lui Crin Antonescu „La mulți ani!” cu ocazia zilei de naștere, afirmând în același timp într-un comunicat că fostul lider liberal mai are încă multe de spus în politica românească și că partidul are nevoie de el în prima linie.

Îi urez domnului Crin Antonescu un sincer ‘La mulți ani!’, să îi dea Bunul Dumnezeu sănătate, împlinire și, în continuare, să se bucure de realizări atât pe plan personal, cât și în plan politic. Îi transmit domnului Crin Antonescu că atât eu, cât și mulți dintre colegii mei, considerăm că domnia sa mai are încă multe de spus în politica românească. Din acest motiv, cred cu tărie că locul marelui lider Crin Antonescu este în prima linie a marelui Partidul Național Liberal, în toate bătăliile politice ce vor urma în lunile și anii următori„, afirmă Dolha într-un comunicat transmis duminică de Biroul de Comunicare al Grupului PNL din Camera Deputaților.

Acesta reamintește totodată rezultatele obținute de PNL în 2012 sub conducerea lui Crin Antonescu.

„Îi mulțumesc domnului Crin Antonescu pentru performanțele atinse de Partidul Național Liberal în ultimii ani. Cu viziunea și sub conducerea sa, PNL a reușit, în 2012, să obțină cele mai bune rezultate electorale din toată istoria sa de 139 de ani, cu un număr record de aleși locali și parlamentari. Consider că Dreapta românească și fiecare liberal din România îi datorează mult președintelui Crin Antonescu și cred că acest lucru trebuie spus răspicat, cu fiecare ocazie”, se mai arată în comunicat.

Duminică fostul președinte PNL își serbează ziua de naștere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.