Dezvăluiri în cazul deciziei privitoare la Flori Dinu

Magistrații au dat în vileag operațiunile mafiote din Hexi Pharma în motivarea deciziei prin care Flori Dinu a fost plasată în arest la domiciliu, transmite B1 TV.

„În calitatea sa de director general al Hexi Pharma, având atribuţii îndeosebi pe partea de vânzări, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea şi cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificaţiile din etichete, Flori Dinu a coordonat întreg personalul care a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanţii unităţilor medicale care au achiziţionat produsele”, se arată în motivarea judecătorilor. Mai mult, potrivit acestora, „faptele au fost comise prin folosirea de mijloace frauduloase, reprezentate de etichetele produselor neconforme, precum şi ofertele transmise unităţilor înşelate”.

Şi nu sunt singurele dezvăluiri uluitoare ce apar în motivarea magistraţilor.

„Paguba produsă în patrimoniul persoanelor vătămate, prin vânzarea următoarelor produse neconforme a fost apreciată la suma de 28.581.407 lei, aferentă contractelor încheiate în intervalul iunie 2012-aprilie 2016, între persoana juridică suspectă şi următoarele unităţi sanitare. Prin activitatea lui Dinu Flori de conducere şi coordonare a departamentului de vânzări Hexi Pharma şi asigurarea vânzării către numeroase unităţi sanitare a unor produse neconforme, s-a apreciat că inculpata a împiedicat, în intervalul menţionat, luarea de către persoanele vătămate a măsurilor privitoare la prevenirea şi combaterea bolilor infectocontagioase, faptă ce a avut ca urmare răspândirea unor asemenea boli”, susţin magistraţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.