DNA nu trece de firewall-ul Microsoft (II)

Dragoș Rișcanu se luptă de peste 10 ani în justiție cu corporația Microsoft, pe care o acuză că i-ar fi furat un soft. „Microsoft este mai ticălos și mai periculos decât toți Sebastienii Ghiță și Vlădescu la un loc“, spune patronul firmei Omnis, în materialul trimis redacției Cotidianul. Exasperat de tărăganarea dosarelor, Rișcanu vrea să demaște ceea ce el numește „principalii vinovați pentru problemele deosebit de grave cu care atât noi, cât și România se confruntă astăzi“. „Având în vedere că urmează să fac acuze deosebit de grave, urmează să le însoțesc cu documente și probe legal constituite“, mai afirmă Rișcanu.

„OLAF reprezintă sursa de inspirație și izvorul de ilegalități de la care se adapă Kovesi, care încearcă să intre în voia mai-marilor infractori ai lumii, după cum urmează să probăm în continuare.

Mihaela Moraru Iorga a refuzat să facă jocul ilegal și extrem de murdar și periculos al acestora, astfel încât a fost eliminată din „sistem“, în primul rând pentru că știa și putea dovedi prea multe infracțiuni comise începând din anul 2005 până în prezent chiar de muza lui Kovesi, respectiv OLAF.

Ne referim în clar la dosarele OLAF:

  • OF/2005/0417 – Final Report 4th July 2006 (ref. Microsoft – RSC – Medist)
  • OF/2012/0648 – Final Report 31st July 2012 (ref. Jonathan Scheele)
  • OF/2010/0068 – Final Report 25th August 2014 (ref. Microsoft – RSC – Medist)
  • OF/2015/0115 – Final Report 23rd June 2015 (ref. Alessandro Buttice)

În aceste cazuri OLAF primește probele legal constituite de autoritățile Române (ORDA), încă din anul 2005, referitor la fraude deosebit de grave: mită, fraudarea fondurilor PHARE, piraterie și crimă cibernetică, comise cu finanțarea și sub protecția UE de către Microsoft și companiile „intermediare“ ale acesteia (Medist – RSC), corupție comisă de către înalți funcționari UE (OLAF) și crimă organizată chiar în inima UE, la Bruxelles.

OLAF deschide dosare foarte „secrete“ referitor la faptele probate și menționate anterior și apelează la DNA pentru a „investiga“, astfel încât OLAF să poată proteja și promova în deplină cunoștință de cauză fraudele de sute de milioane de euro comise astfel în deplină imunitate de Microsoft și partenerii acestuia.

În conformitate cu ECHR, OLAF are obligația să dea informații jurnaliștilor referitor la dosarele finalizate, astfel încât aceștia să poată verifica dacă OLAF a dispus de toate informațiile pentru a putea apăra prestigiul Europei și banii noștri.

În opinia Ombudsmanului UE (Avocatul Poporului UE), OLAF are datoria să facă publice, la solicitarea jurnaliștilor, TOATE documentele din dosarele finalizate. Cu toate acestea, OLAF refuză să răspundă jurnaliștilor, face afirmații false și păstrează un secret total asupra ilegalităților grave pe care aceștia le comit în numele poporului european.

La rândul său, DNA refuză să răspundă jurnaliștilor, face afirmații false și păstrează un secret total asupra ilegalităților grave pe care aceștia le comit în numele poporului român și spre binele acestuia, astfel definit de către Kovesi – Coldea – Ghiță – Maior în podgorie și pe unde se mai întâlneau ei și alții. Eu nu sunt jurnalist și toate solicitările referitoare la cazurile menționate deschise și închise de OLAF în urma sesizărilor probate făcute de noi au fost refuzate, până când OLAF a ajuns să ne pună pe lista sa neagră, ceea ce se întâmplă în prezent și cu DNA.

Dragoş Rișcanu este un economist care a înfiinţat prima companie privată de software din România, Omnis, în luna februarie a anului 1990, în cadrul căreia a reuşit să creeze una dintre cele mai bune platforme software din lume, „pe care Microsoft ne-a furat-o în complicitate cu înalţi funcţionari europeni, care au obligat autorităţile române să protejeze Microsoft şi companiile sale interpuse şi să participe la jaf şi corupţie“. În războiul său de peste 10 ani cu compania americană, Dragoş Rișcanu acuză autorităţile UE că „sunt mai corupte decât cele din România“ şi îşi impun interesele „unora cum sunt Laura Codruţa Kovesi, Marius Iacob, Claudiu Dumitrescu, Cătălin Vartic şi altora mai puţin vizibili“.

Citiţi şi

DNA nu trece de firewall-ul Microsoft (I)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.