Dragnea și Grindeanu, invitați la ceremonia lui Trump

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu au fost invitaţi în SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de preşedinte a lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte american.

Secretarul Marcel Ciolacu a anunţat că Biroul Permanent al Camerei a aprobat în unanimitate deplasarea liderului social-democrat.

“Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe prilejuite de acest moment. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a declarat Ciolacu.

Deputatul PSD a mai spus că la ceremonia de învestire a lui Donald Trump a fost invitat şi premierul Sorin Grindeanu.

În cursul vizitei, cei doi oficiali români ar urma să aibă o întrevedere cu generalul Thomas Flynn, consilierul pentru securitate națională a lui Donald Trump, dar şi cu vicepreședintele Mike Pence.

Invitația este trimisă de Elliott Broidy, vicepreședintele comisiei prezidențiale de inaugurare, și vizează perioada 17-21 ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.