Enel întrerupe alimentarea cu energie electrică

Enel Distribuție Muntenia va întrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrică în unele zone din Capitală și din județele Ilfov și Giurgiu, în vederea efectuării unor revizii în rețeaua de distribuție.

Mai multe întreruperi de scurtă durată vor avea loc în Capitală, între orele 8,00 şi 16,00, pe Str. Dirijorului, str. Aiud, str. Nadeș și străzi adiacente.

În județul Ilfov, între 9,00 și 16,00, vor rămâne fără energie electrică consumatorii din localitatea Clinceni, Șos. București — Domnești și străzi adiacente;comuna Gruiu, satul Siliștea Snagovului, str. Pescari, str. Drumul Coadelor și străzi adiacente; orașul Otopeni, perimetrul străzilor 23 August, Drumul Gării, Otopeni, I.C. Brătianu, Sofia, Belgrad, Câmpului, Bisericii, Steaua Roșie, Nicolae Iorga, Paltinului.

Între orele 10,00 — 13,00, se va acționa în comuna Cernica, satul Căldăraru, strada Nucilor, zona Cartier Nou.

În județul Giurgiu, alimentarea cu energie electrică va fi oprită, între orele 8,00 și 16,00, în comuna Izvoarele, satul Chiriacu în întregime.

Între 8,00 și 18,00, nu va fi curent electric în comuna Izvoarele, satul Petru Rareș în întregime; comuna Comana, satul Grădiștea (parțial), iar între orele 9,00 — 17,00, în localitatea Prundu, str. Flămânzeni; localitatea Daia în întregime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.