Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor: Normal era să fie primit la Senat

Fiica cea mare a lui Cornelui Vadim Tudor, Lidia, a declarat luni că i se părea normal ca trupul neînsuflețit al tatălui său să fie depus la Senat, însă că nu vrea să comenteze refuzul transmis de conducerea instituție, potrivit B1.ro.

”Noi am făcut o solicitare în acest sens. El a muncit 16 ani în Senat și ni se părea normal să fie depus acolo. Am înțeles că cererea a fost aprobată de domnul Tăriceanu și ar fi trebuit să fie votată în plenul Parlamentului și ar fi durat foarte mult. Normal era sa fie primit. Dacă așa s-a hotărât, nu pot să comentez”, a declarat fiica politicianului, care a adăugat că au existat și propuneri din partea membrilor PRM ca Vadim Tudor să fie depus la Opera Română sau la Ateneul Român.

Lidia a povestit și cum au decurs ultimele ore din viața tatălui său.

”El a sunat la 112 și pe urma a spus că nu mai rezistă și nu mai trăiește până vine Salvarea si am plecat și ne-am întâlnit cu Salvarea pe drum. El spus că e ultima lui zi, «fac infarct și o să mor». Am avut speranțe până în ultima clipă, când ne-a spus că nu mai are niciun semn vital și trebuie să-l deconecteze, am sperat că poate nu-i așa”, a mai declarat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.