Fost fotbalist român, prins cu 16 kilograme de cocaină

Fostul fotbalist Răzvan Voicu Florea a fost prins de polițiștii din Anglia în timp ce se plimba cu 16 kilograme de cocaină la el, anunță Gazeta Sporturilor.

La un control de rutină efectuat pe autostrada M6, în apropiere de Crewe, Anglia, polițiștii l-au oprit pe român și au descoperit că acesta avea la 16 pachete de cocaină care ar valora 6 milioane de euro.

Fostul fotbalist, care locuia de ceva vreme în Londra, și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnat la 6 ani de închisoare, potrivit presei din Insulă, potrivit sursei citate.

Voicu Florea, 31 de ani, are 8 meciuri în Liga 1, între 2005 și 2007, toate disputate în tricoul Gloriei Bistrița. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Farul, Alba Iulia, Dunărea Galați și Unirea Slobozia. Voicu Florea s-a retras în februarie 2014.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.