Fosta judecătoare Geanina Terceanu, în stare gravă

Update Fosta judecătoare Geanina Terceanu a fost implicată într-un grav accident rutier. Mergea la Suceava, când mașina sa a avut s-a ciocnit cu un alt autovehicul. Judecătoarea din Dosarul Transferurilor, despre care s-a spus că a fost iubita lui Cristi Borcea, se află la Spitalul Județean Bacău, unde a fost operată. A suferit o ruptură de stern și are hemoragie internă, potrivit primelor informații.

Și șoferul cu care s-a ciocnit a fost și el rănit. Geanina Terceanu se afla în mașină, împreună cu cel care trebuia să-i devină soț.

George Moloman, avocatul fostei judecătoare a declarat luni, că accidentul s-a produs sâmbătă seara, în localitatea Dumbrava din judeţul Bacău, din cauza unui şofer care a întors pe banda continuă.

Geanina Terceanu a devenit cunoscută după ce procurorii DNA au acuzat-o că a primit 200.000 de euro de la cei implicați în Dosarul Transferurilor. Judecătoarea şi-a recunoscut faptele de care este acuzată şi a dat şi detalii picante în cadrul anchetei. A spus că Borcea i-a dat 10 mii de euro doar pentru că o plăcea.

În noiembrie 2016, Geanina Teodorovici, fostă Terceanu, a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru că a luat mită de la fraţii Ioan şi Victor Becali şi de la Cristian Borcea, când era judecătoare la Tribunalul Bucureşti, pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul “Transferurilor de jucători”.

Decizia nu este definitivă, a fost contestată la instanţa supremă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.