×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 23 septembrie 2017, 06:44
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Urgia a fost declanşată
Gabriela Firea tremură de spaimă
Firea a fost în mod sigur devastată la auzul urzelii care se pune la cale
Firea a fost în mod sigur devastată la auzul urzelii care se pune la cale

Martorii lui Cioloș, Șoroș și Iohannis vor să declanșeze Primăvara Bucureștilor. S-au inspirat de la Primăvara Arabă americană. Dovedind cât e de nociv timpul liber din cauze de șomaj sau din alte pricini cunoscute, de altfel, rămășițele de #rezistaci s-au plictisit după eșecul manifestațiilor din Piața Victoriei. Când n-au reușit să demită guvernul Grindeanu. Cei care au susținut că Iohannisul lor nu poate fi demis din cauză că e ales de popor, vor s-o demită, acum, pe madam Pandele. Odihniții Bucureștilor vor ca Primarul General al Capitalei să plece. Și de aceea au lansat o petiție pentru demiterea Gabrielei Firea. Ca bonus vor și demiterea primarilor de la sectoare şi a consilierilor generali.

”Acest demers e motivat de starea actuală a Bucureștiului, care e departe de promisiunile făcute de către Gabriela Firea și ceilalți primari în campania electorală. Potrivit statisticilor Eurostat, zona București-Ilfov are un PIB/locuitor comparabil cu al celor mai bogate zone din Europa Occidentală, peste regiunea Berlinului sau a Romei, dar haosul, mizeria și praful din București ne arată o administrație incompetentă, care disprețuiește interesele bucureștenilor.

Lista de motive este una lungă și crește aproape zilnic. Bucureștiul este cea mai poluată capitală din Europa. Avem un trafic infernal, condițiile din spitale sunt deplorabile, reabilitarea seismică și termică durabilă este o iluzie. Nu există transparență administrativă în ce privește cheltuirea banului public. Bugetul Primăriei Capitalei nu reflectă nevoile cetățenilor, iar puzderia de firme nou înființate de Primăria Capitalei, fără o fundamentare economică, ne arată că nu au de gând să slujească interesul public."

Pe timpul Bucureştilor lui Băsescu a curs lapte şi miere. Lista de motive, nu că era scurtă. Dar nici nu exista. Pe vremea hăhăitului a plouat cu ambrozie. A fost invazie de nectar. Bunăstarea dădea pe dinafară. De aceea, a dus cu el toată acestă zestre la Cotroceni. Ca să o reverse. Şi peste România.

#Rezistacii vor să aducă înapoi, prin urmare, potopul de bine de pe vremea protectorului Coanei Joiţica Penala de Pleşcoi. De aceea vor s-o scoată pe Firea afară din primărie, dimpreună cu toţi consilierii generali şi cu primarii de sectoare.

Bieţii de #rezistaci au uitat că în Consiliul General sunt şi devastatoarele competenţe de la Uniunea Salvaţi de Clopoţei. Cum care ? Cea a nepereche-ului Nicuşor. Au stat drept şi au gândit paralel şi perpendicular, dar mai ales paralelipipedic şi poligonal, uitând că pe la unul dintre sectoare e pierdută şi savanta de renume intergalactic. Cum cine ? Coltilde. Şi Brigitte pe deasupra.

E greu de spus dacă sus-amintiţii odihniţi rău de tot vor transfera şatra din Piaţa Victoriei peste drum de Parcul Cişmigiu. Spre deosebire de primul loc, în celebra grădină publică se vor adăpa de la cunoscutul izvor pe moca. Că de aprovizionarea cu produse solide la fel de moca se vor ocupa susţinătorii. Conţinul mocăcelii va fi schimbat: în loc de ceai clocotit vor aduce un altul. Îngheţat! Ca bonus vor primi desertul tradiţional: rahat. Cu apă rece. Musai!

Cristian OpreaPublicat Miercuri, 26 aprilie 2017
20639
 | 18
 | 20
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Danton
0
Autorul articolului e membru PSD sau e însusi Pandele?! ... Asa presa, mai rar, bibicule!
Publicat Vineri, 28 aprilie 2017
+Răspunde
Gheorghe Gospodaru
0
Nu se gaseste careva sa le puna in maini acestor jucausi cativa saci de plastic - cu Ciolos in frunte sa mai stranga din mizeria adunata pe langa caile ferate romanesti?Strangeti randurile si faceti si voi ceva palpabil in viata voastra!Sapati pamantul pe langa blocuri,strangeti tigarile aruncate de prin statiile de tramvaie,frecati lulele ...Si nu uitati toate sa fie cu # in fata.
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Valahu
+2
De ce nu ai pus "tremura " intre ghilimele ? Va fi un fiiiisss ....
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Panescu Dragos
+5
Bravo ! Felicitari pt articol...
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Alcibiade. Braila.
+13
Da, Cristi, excelent ! Multumim ca ne-ai mai descretit fruntile pe acest subiect atat de incrancenat in iarna din cauza chilotarilor lu' Badita, a dosnicilor si "infratitilor sexuali" MISA a lu' Bivolaru, Macovei, Politeanu, a nespalatilor si curvelor din USR-ul lu' Plicusor Dan si a travestitilor vamaioti si drogati a lu' Chirila si Oreste, autobotezati "tinerii frumosi si liberi". Vai de ei si de tara asta amarata care trebuie sa-i suporte?! Ma enervau la culme insa toti cei care la unison erau de acord cu haosul si anarhia "frumosilor". Noroc cu "marea masa tacuta" ce a vazut in clar de unde "bate" pericolul.
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
7.4
+27
Aflu si eu abia acum ca Firea polueaza Bucurestiul. Noroc cu tinerii astia pro-securisti ca altfel credeam ca e de la masini. Hai cu luminitele si bagati-o pe aia cu vestul ca noi astia care am trait in communism suntem foarte impresionati de lozinca voastra. Ca asta e am trait in est si nu stim diferenta !!
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Bunisi pibuni
+27
Vad ca pe firea o tocati zilnic, dar ceva stiri despre accidentul provocat de sotul Alinutei de laPNL nu ziceti? Se musamalizeaza? Aia cinstiti si patrihoti care cica rezista in fata guvernului nu sunt cer puscarie pentru Isar? Sau la johanisti nu se pune?
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
mishulescu
+9
Tremura pe dracu.
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
gelozie simulata
+9
Iata-l pe musiu Palton transformat in sef de satra, a bulibasul suprem. O, poate sa isi faca si blazon, o cioara cu doua capete, unul in Bucale si unul in Sibii si gentile cu euro in ghiare, poa si niscai copii expatriati si nemaivazuti.
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
ha,ha
+23
S-au agitat #rezistentii pe site,......cata inteligenta se revarsa din comentariile lor.
Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
+Răspunde
7.4 @ ha,ha
+18
Ultima bruma de inteligenta se revarsa din ei si ii paraseste scarbita. Pe zi ce trece raman doar niste recipiente de lozinci goale.
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Istoria de pe chipurile noastre
Publicat acum 16 ore şi 15 minute
Lavrov, despre sancțiunile SUA impuse Iranului
Publicat acum 21 ore şi 3 minute
PSD, reacție explozivă la anchetarea lui Shhaideh
Publicat acum 16 ore şi 30 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Vieru

Oficializarea excesivă a persoanelor şi a diverselor contexte se produce pe fondul unei crize publice cum greu şi-ar fi imaginat cineva în anii '90.

Ioan VieruPublicat acum 10 ore şi 37 minute