Ghiulbenghian, condamnat la 4 ani de închisoare

Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST, care a depus o serie de denunțuri la DNA alături de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la patru ani de închisoare pentru înșelăciune într-un proces cu Banca Comercială Carpatica. Sentința nu este însă definitivă, poate fi atacată.

Florin Ghiulbenghian a comentat astfel sentința: „În sfârșit, am intrat și eu în rândul lumii civilizate, ieri mi-am luat prima condamnare. Doar la fond, din păcate. Și extrem de mică față de ceea ce îmi promiseseră băieții de la SRI, doar 4 ani în loc de cei minim 7, asta chiar mi se pare o bătaie de joc din partea lor, devine prea ușor să fiu achitat la apel, deja jocul parcă nu mai prezintă mare interes pentru mine. „În baza art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul penal, contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI prin prezenta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), urmând ca în final inculpatul GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare.” Așa că trebuie să continui ceea ce fac, poate-poate se motivează până la apel și îmi mai inventeaza ceva, că Măgurenii deja au început să ciripeasca despre unii, despre alții, și materiale mai am destule și despre acei unii dar și despre altii… mai ales despre alții… :-))))”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.