Incendiu la un restaurant din Parcul Tineretului

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață, în jurul orei 7,30, la un restaurant din zona Orășelul Copiilor a Parcului Tineretului.

Incendiul a fost semnalat chiar de către angajații restaurantului.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spumă și apă pentru stingerea focului, precum și o autoscară, autospeciale și ambulanțe SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat că incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj și mansarda restaurantului, pe o suprafață de 400 mp.

El a precizat că s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, acționându-se de pe toate cele patru laturi ale clădirii.

Potrivit acestuia, la aproximativ o oră de la anunțarea incendiului, flăcările s-au redus în intensitate. Incendiul a fost localizat și s-a acționat cu precădere la nivelul mansardei.

Daniel Vasile a menționat că intervenția pompierilor a fost dificilă în primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel încât acesta să nu se propage de la partea superioară a restaurantului, unde se manifesta violent, către parter.

Purtătorul de cuvânt al ISU București a precizat că s-a folosit doar apa din autospecialele de intervenție și nu au fost posibilități de propagare a incendiului, întrucât cea mai apropiată clădire se află la peste 10 metri distanță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.