×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 15:14
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5881 RON
USD ($)
+0.0013 ↗
3.9079 RON
• • •
Cum se mai fac dosare premierilor în România
Înregistrări EXPLOZIVE cu Laura Codruța Kovesi (audio)

România TV a prezentat duminică seară înregistrări bombă cu șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, care arată cum înțelege aceasta să-și îndeplinească atribuțiile. Potrivit primei înregistrări difuzate, Kovesi îl presează pe procurorul Jean Uncheşelu să se ocupe de un dosar ca să se ajungă la "domnu premier".

"Uncheșelu, știți ce-mi doresc: să decapați instituțional în dosarul ăla cu casele ca să ajungem la domnu premier care a semnat contractele alea", afirmă Kovesi conform înregistrării.

Premierul în cazul căruia șefa DNA face presiuni este Sorin Grindeanu.

Dosarul la care face referire ar fi cel vizând vânzarea a 967 de imobile din Timișoara în care au fost puși sub acuzare în luna februarie fostul și actualul primar al orașului Gheorghe Ciuhandu și Nicolae Robu. Premierul Grindeanu a fost în trecut viceprimar al Timișoarei.

Într-o altă înregistrare, în care își exprimă, într-un limbaj colorat, nemulțumirile față de activitatea procurorilor, Kovesi face referire la dosarul ordonanței 13, spunând: "Și-am auzit și comentarii cu dosarul pe OUG 13. Domne, eu mi-am asumat acest dosar. Eu mi-am asumat acest dosar împreună cu domnul Surugiu și cu domnul Uncheșelu".

Imparțiala șefă a DNA afirmă totodată, conform înregistrărilor: "Eu după decizia Curții Constituționale mi-aș fi dorit să ieșim cu un dosar de ministru".

Laura Codruța Kovesi face de asemenea referire la excepția invocată la CCR de fosta soție a lui Liviu Dragnea: "Să vedeți asta, excepția invocată de Bombonica ce ne va da peste cap".

Înregistrările au fost făcute la întâlniri cu procurorii.

Ioana RaduPublicat Duminică, 18 iunie 2017
9577
 | 21
 | 89
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
io
0
Daca sunt contrafacute de ce le mai dati cu astfel de comentarii ? O fi si ea supusa unei oculte, dar nu o dobori prin falsuri..si comentarii tendentioase..
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
MOS ION ROATA
0
Inca trei precizari, in legatura cu sentinta care va fi data de CA Pitesti saptamana viitoare! La dosarul cauzei sunt 2 rapoarte a Garzii Financiare care constata legalitatea activitatii incriminate de DNA Pitesti! Aceeasi cauza a fost, anterior, instrumentata de DNA - Structura Centarla care a emis rezolutia de NUP, consatatnd ca este o cauza civila! Si, cu trei zile inainte de retinerea persoanelor judecate, DNA - ST Pitesti scrie negru pe alb, in rezolutia de punere in miscare a actiunii penale ca : "... grupul nu a avut un statut bine afirmat in care sa se distinga consimtamantul la initiere, sprijinire si aderare la activitati infractionale” !!! DOVADA CA NU EXISTA PROBE PENTRU "ADERARE LA ACTIVITATI INFRACTIONALE"!!!! Cu toate acestea, asa cum am aflat, saptamana viitoare Kovesi si DNA va impune o sentinta de condamnare, pentru ca in cauza sunt ... nume sonore, care asa cum rezulta din probele prezentate de presa, sunt vanate si TREBUIE "SALTATE"! "NEGULESTII" din Pitesti ... isi vor face ... datoria fata de "capitan"! Situatia in ROMANICA este mai grava decat in "iepoca de aur" iar DNA este urmasul demn al SS, KGB, NGVD! IN ACEST RITM, PANA LA SFARSITUL ANULUI VOM ASISTA LA EXECUTII IN PIATA PUBLICA! Promitem ca, in timp util(cu cateva zile inainte, VA VOM DEZVALUI SI CE SENTINTA VA FI DATA! ASTA ESTE ROMANICA! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+1
FELICITARI DOMNULE VICTOR CIUTACU SUNTETI TARE DE TOT !!!!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Cosmin Contra @ SOBOLANU
+2
Și Ciutacu alt SRI-st dar e de partea buna ....ne bucuram degeaba daca LCK este adusă cu SRI și data afară tot cu SRI ..pentru că nu este lupta noastră și noi oile "albe" aplaudam fix exact cum aplaudau oile negre la abuzurile DNA-SRI ...Pleacă ai noștri vin ai noștri ...Regele a murit ..Trăiască regele ....nu as vrea sa ajung sa o regret vreodată pe LCK ... Cum l-am regretat pe coruptul de termopane profesor universitar Adrian Năstase cu 4 case ...il votarăm pe Ghinion cu 6 case din meditații ... Masiv cel mai cinstit Neamț
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
MOS ION ROATA
+1
Kovesi mai presus de lege! CETATEANUL ROMAN DE RAND NU! SAPTAMANA ce VINE(29.06.2017) C A Pitesti va da o condamnare intr-un dosar DNA, pentru a executa comanda din inregistrari! Dosarul este exemplul concludent la : cum se fabrica un dosar penal la comanda. Este EXEMPLUL CARE DEMONSTREAZA CA DNA DICTEAZA SENTINTELE si judecatorii SUNT MARIONETELE DNA! Sentinta va fi data ca sa diminueze, sa distraga atentia opiniei publice de la "CRIMELE" rezultate probele aparute in ultima vremeimpotriva lui Kovesi. Este incercarea sa arata ca ... face treaba! In cauza, sunt ascunse actiuni abuzive, in forta ale DNA(descinderi fara mandat, la "comanda verbala a procurorului"); sunt furate probe din dosar; sunt ascunse relatiile de rudenie ale procurorului cu terti(incompatibilitate din cauze de rudenie de gradul I); sunt folosite ca probe, asazise "prevederi statutare" fara a fi indicate articolele in care se regasesc(pentru ca in realitate nu sunt!); NU ESTE INDICATA INCALCAREA NICIUNEI PREVEDERI sau PROCEDURI LEGALE(noutatea pt justitia romana!); SUNT FOLOSITE PROBE, CONVORBIRI TELEFONICE ALE UNOR PERSOANE TOTAL NECUNOSCUTE ACUZATILOR(s-a solicitat repetat audierea acestora, cererea a fost ... RESPINSA!!!); sunt acuzati care s-au cunoscut in boxa(desi sunt acuzati de grup infractional!); sunt acuzatii facute prin citarea din convorbiri telefonice inregistrate, in care nu se face nicio referire la persoanele acuzate; sunt conexate dosare la dosarul cauzei prin motivarea "au acelasi obiect"!; ascultarea inculpatilor a inceput cu indicarea ca trebuie spus tot ceea ce cunosc in legatura cu cauza, pentru ca in momentul ascultarii, prezentarii adevarului si probelor sa li se restrictioneze timpul la 5 minute; consemnarea nu sa facut in concordanta cu cele declarate(s-a cerut inregistrarea si ...); in actul de acuzare se afirma ca nu exista prejudiciu si instanta va impune prejudiciu; etc,etc. ASTA ESTE ROMANICA! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
MOS ION ROATA
+1
Pentru a-i face pe plac lui Kovesi, SAPTAMANA ce VINE(29.06.2017) C A Pitesti va da o condamnare intr-un dosar DNA! Dosarul este exemplul concludent la : cum se fabrica un dosar penal la comanda. Este EXEMPLUL CARE DEMONSTREAZA CA DNA DICTEAZA SENTINTELE si judecatorii SUNT MARIONETELE DNA! Sentinta va fi data ca sa diminueze, sa distraga atentia opiniei publice de la "CRIMELE" rezultate din inregistrarile difuzate si probele aparute in ultima vreme, puse la cale de Kovesi. Este incercarea sa arata ca ... face treaba! In cauza, sunt ascunse actiuni abuzive, in forta ale DNA(descinderi fara mandat, la "comanda verbala a procurorului"); sunt furate probe din dosar; sunt ascunse relatiile de rudenie ale procurorului cu terti(incompatibilitate din cauze de rudenie de gradul I); sunt folosite ca probe, asazise "prevederi statutare" fara a fi indicate articolele in care se regasesc(pentru ca in realitate nu sunt!); NU ESTE INDICATA INCALCAREA NICIUNEI PREVEDERI sau PROCEDURI LEGALE(noutatea pt justitia romana!); SUNT FOLOSITE PROBE, CONVORBIRI TELEFONICE ALE UNOR PERSOANE TOTAL NECUNOSCUTE ACUZATILOR(s-a solicitat repetat audierea acestora, cererea a fost ... RESPINSA!!!); sunt acuzati care s-au cunoscut in boxa(desi sunt acuzati de grup infractional!); sunt acuzatii facute prin citarea din convorbiri telefonice inregistrate, in care nu se face nicio referire la persoanele acuzate; sunt conexate dosare la dosarul cauzei prin motivarea "au acelasi obiect"!; ascultarea inculpatilor a inceput cu indicarea ca trebuie spus tot ceea ce cunosc in legatura cu cauza, pentru ca in momentul ascultarii, prezentarii adevarului si probelor sa li se restrictioneze timpul la 5 minute; consemnarea nu sa facut in concordanta cu cele declarate(s-a cerut inregistrarea si ...); in actul de acuzare se afirma ca nu exista prejudiciu si instanta va impune prejudiciu; etc,etc. ASTA ESTE ROMANICA! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gheorghe Gospodaru
+1
Poate sa vina cineva si cu dovezi de tradare nationala,daca Johanis nu aude ,nu vede ,nu vrea ,restul e presa.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
slabu
-1
Kovesi, ai respectul meu. Te lupti ca lichelele care au saracit Romania, au furat banii bolnavilor si ai pensionarilor, si-au bagat in buzunare cateva autostrazi si acum isi petrec vacantele pe plajele Braziliei cu amante pubere sa intre la puscarie si sa dea inapoi ce au furat. Felicitari Kovesi. Sa prinzi cati mai multi ticalosi si sa le iei banii. La puscarie cu toti care au furat din banul public al romanilor. Nu lasa ticalosii care au nenorocit Romania sa se bucure de banii prin furtul carora au nenorocit atati romani saraci. Romania este a romanilor obisnuiti si chinuiti, nu a ticalosilor imbuibati si furaciosi.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
grasu
-2
Nu vad de ce ar fi explozive. Kovesi le cere procurorilor sa faca ceea ce trebuie sa faca: sa prinda hoti. Bravo Kovesi, te apreciez mai mult dupa ce am vazut aceste inregistrari, meriti increderea romanilor.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
UNFORGIVEN
+11
Nu e prea clar ce soft din Anglia avea doamna si pe care reomanda sa fie folosit !?! Toata situatia din tara noastra se explica prin identificarea persoanelor sau structurilor interne si extern care o protejeaza direct. PS : Oricum, vina principal a instituirii acestui sistem o poarta Basescu!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
IQ100
+11
"discrepanta foarte mare" 'stati cu c#rul pe dosare" si inca una dn asta gen puii mei??mai avem vreun dubiu ca a plagiat la doctorat (in fine nu ea, subordonatii ei, ea cred ca nu e in stare nici sa copieze) si ca inregistrarile sunt autentice???
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Barcelona, „noua normalitate“?
Publicat acum 8 ore şi 14 minute
Tudose, despre cumulul pensie-salariu
Publicat acum 5 ore şi 55 minute
„Ni s-a tot indus că suntem proști”
Publicat acum 2 ore şi 54 minute
Brambureala pe puncte și pe notițe
Publicat acum 19 ore şi 20 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 19 ore şi 7 minute