Kovesi: Nimeni din familia mea nu a avut conturile sparte, nu au fost monitorizaţi

Procurorul șef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a anunțat că a fost audiată în calitate de martor de procurorii DIICOT în dosarul în care au fost arestați cei doi israelieni, precizând că nimeni din familia sa nu a avut conturile sparte, că nu au fost monitorizaţi.

„Nu toate informaţiile care au apărut în spaţiul public sunt reale, nimeni din familia mea nu a avut conturile sparte, nu au fost monitorizaţi. Pe parcursul unei zile şi jumătate s-au dat telefoane familiei mele şi unor prieteni, prin care s-a încercat aflarea unor informaţii. Sunt persoane ale căror e-mailuri au fost sparte şi nu au niciun fel de legătură cu mine. Nu cred că a fost o monitorizare a mea personală”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu la EuropaFM, citată de Mediafax.

Totodată, aceasta a precizat: „Am dat declaraţii la DIICOT în calitate de martor cu privire la ce s-a întâmplat. Membrii familiei mele au fost audiaţi. Şi tatăl meu. Nu suntem copii, nici eu, nici familia mea. Nimeni nu a dat date. Sunt convinsa că procurorii DIICOT vor afla cine este clientul acelei companii. Întotdeauna am respectat legea, nu am nici un fel de teama de absolut nimic. Cred că toate aceste acţiuni sunt concertate pentru a încerca intimidarea sistemului judiciar”.

Noile precizări au venit după ce Kovesi afirma luna trecută într-un interviu ls PRO TV că nici e-mailul său nu a fost spart.

Chestionată atunci dacă i-a fost atacat contul de mail în vreun fel, șefa DNA a precizat: „Nu”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.