Le-au dispărut banii din cont

Mai multe persoane din zona oraşului Abrud, judeţul Alba, acuză că au fost înşelate pentru că banii depuşi în conturile personale la o cooperativă de credit nu mai există, în schimb s-au ales cu datorii. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înşelăciune la o cooperativă de credit din judeţul Alba, care are mai multe puncte de lucru.

„Nu ştim câte persoane păgubite sunt şi ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigaţii. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfăşurare şi s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru şi pot fi mai multe puncte de lucru unde s-au întâmplat astfel de fapte”, potrivit IPJ Alba.

Unul dintre păgubiţi a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a avut un depozit la cooperativa de credit şi a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.

O altă persoană a declarat că ar fi, în total, între 50 şi 100 de păgubiţi, care aşteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanţii cooperativei de credit, care vor veni de la sediul din Teiuş, la Abrud.

„Sunt oameni care au avut depozite şi s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte ştiu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Acesta a mai spus că zeci de persoane au depus cereri la cooperativa de credit pentru lămurirea situaţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.